Skini flash player s njihove službene stranice. Probaj neke druge stranice s flash video datotekama.... Možda virus? Si možda nekaj prčkal po kompu? Probaj System Restore...
...otvorim youtube stranicu i kad ono nema playera-nema se gdje gledati clip s youtub-ea,nego stoji da treba skinuti flash player(skinuo i ne radi !)i da je javascript isključen....deinstaliram J2 SE Runtime Evironment 5.0 s tim je programom prije radilo i moglo se gledati ,i opet nanovo instaliram i...ništa....koristim firefox i prije je radilo sve u najboljem redu,imam i IE6 ali koristim onaj prvi...ako zna netko kako riješiti problem bio bih mu jako zahvalan.....
Skini flash player s njihove službene stranice. Probaj neke druge stranice s flash video datotekama.... Možda virus? Si možda nekaj prčkal po kompu? Probaj System Restore...
Ne učitava ni sa druge stranice (konkretno sa24sata),deinstalirao i opet instalirao sam par puta i stariju verziju Flash Playera i opet isto i u Firefoxu i IE7,mogu download obavljati ali ne i trenutno praćenje videa.....ne kužim...možda kakav virus ili?.....
.....mda..trebalo je refreshirati "JavaScript"...sad radi
Da...isti slučaj je bio i kod mene....pa sam izbrisao malo Private Data (dakle Cookies i ostalo) i od onda sve radi...
Bookmarks