jel piše kad bi mogli očekivat to smanjenje cijene?
nokia zbog pada prodje smanjuje cjene svim novim modelima , zeli postic vecu prodaju i profit manjim cjeama, najvljeno je iz uprave nokie..
jel piše kad bi mogli očekivat to smanjenje cijene?
E sad mi kazes pa neki dan uzo telefon. Ma ustvari ko voli nokiu taj ju kupuje bez obzira na cijenu.
A samsungov top model im mogućnosti ko nokia 3310!!!
a da samsung je los softtverski jedino sta je lip... po meni najbolji su sonyericsson, motorola i nokia.. sve ostalo mos bacit... kakva je kamera u 6600 naspram v500? i po kojoj se cjeni moze nac 6600... cilo vrime se mislin izmedju motorole v500, nokie 6600 i sonyericssona k700, bas san danas dobija prvu placu u zivotu pa da napokon kupin neki normalni mobitel... ova nokia 8310 sjebe se stalno neko zove ne pise uopce ime nego samo broj.. pa ga stalno moran palit gasit.. jel zna netko koliko dodje nova kartica simpa al ona sema da ti ostane ovaj stari broj jer u koji god movb stavin ovu karticu uspori taj mob, pa bi uzeja karticu novu a broj ostavija. je zna ko di ima u splitu za to sredit utj. di je zgrada od ht-a?
@IggXy
3500Kn
@Gen Mo'Kai
@mate
Previse pitanja i kad bi ti poceli odgovarat na sva onda ovo vise ne bi bio topic "jeftinije nokie" nego "mali mate nas pita". Ajd smisli neki fini naziv pa otvori temu ili teme i tamo postavi sva ova pitanja.
i puno su pojeftini9li stari modeli,jedino neki modeli,jos kako tako drze cijenu
a stari drze cjenu jer se valjda starima ne smanjujecjena nego samo novim modelima, novin linijama, al nove nokie preklopne su gadne za poludit, ruznije preklopne ja nisan vidija, sve nesto o obliku pravokutnika...
Poslao: Gen Mo'Kai
A samsungov top model im mogućnosti ko nokia 3310!!!![]()
Teme se otvaraju za konkretno pitanje tako da ako neko dode poslje tebe s istim problemom, pitanjem ili cim vec trecim nemora otvarat novi thread nego lagano otvori tvoj procita sta je tebi vec odgovoreno, postavi eventualno pitanje ili se zadovoljan odgovorom okrene i ode.Poslao: mate
ma nema ovdi nek odgovori onaj ko zna odgovore na ono? ko ce sad otvarat miljun tema kad mogu sve u 1 pitat... zasto teze kad mozemo jednostavnije, triba napravit teme u kojima, ostavlja svoja pitanja, da iggxy ima svoju, sile svoju, ja svoju i tu na jednom mistu pita opcenito sta ga zanima
Jos jednom kad bi svako odgovaro na svako tvoje postavljeno pitanje ovdje koje nije vezano za naziv teme onda to nebi bila tema o "jeftinim nokijama" (sad se vec ponavljam).
I na kraju mod brise sve dalje sto je off topic.
btw: Nadam se da se cyber nece ljutit sto mu pravim reda u dvoristu![]()
Bookmarks