zamijeni ako ti je dosadio P1i ili ako mislis da ga ne mozes u potpunosti iskoristiti.iPhone je vjerojatno puno zabavniji za koristenje.
Evo imam p1 2 tjedna i mob je super. Međutim pružila mi se prilika da zamjenim p1 za Iphone 8gb. Post-ova ima svakakvih od "iphone je beskorisno,skupo smeće" do " fenomenalno,savršeno itd..." Neznam isplati li se mijenjati, znam da je p1 poslovnjak a iphone mob za zabavu ali mislim da i jedan i drugi mob imaju sve sto meni treba ( mp3,wlan,veliki ekran) a što se tiče kamere to mi ne znači ništa pošto nisam zadovoljan sa kvalitetom slike na p1 tako da ne očekujem ništa ni od iphone-a.
Eto to je to !!!
zamijeni ako ti je dosadio P1i ili ako mislis da ga ne mozes u potpunosti iskoristiti.iPhone je vjerojatno puno zabavniji za koristenje.
Kao sto si i sam rekao,ako ne ocekujes previse od kamere onda ti je moja preporuka da si ipak uzmes iPhone jer ce ti biti puno zabavniji a vjerujem i jednostavniji za koristenje...![]()
Osobno, ja nebih nikada mijenjao P1 za iPhone, ali ima osječaj koda tebi i ne znači puno Symbian i P1 te da više naginješ na zabavu i fensi izgled tako da si i napravi promjenu. Ispričavm se ako sam te krivo prosudio, a sad mala usporedba na ono što ti ciljaš.
iPhone ima fizički veći i rezoluciski također veće ekran (imaš kvalitetniju sliku) od P1 tako da ti je tu prednost i predpostavljam da će ti to biti dovoljno. Nisam nešto pretjerano imao P1 u rukama ali za iPhone stvarno mogu reći da je kvalitetno napravljen bez greške, mislim na samu izvedbu sastavljanja i upotrebljenih materijala.
Baterija mislim da je na strani P1 modela. Ali kao što kažem ja se nigada nebi mijenjao.
Ako imaš priliku mjenjati p1 onda ga se rijesi...
Meni je osobno taj mob jako kompliciran, čisti poslovni mobitel...
Imam jednog doma i jedina korisna stvar kod njega je da ako ti netko zeli procitat poruke se nece moci snaci tako brzo!
To je samo moje misljenje... Pa ti odliči!
Bookmarks