Samo kaj je E! Entertainment i prije bio u ponudi, pa su ga prije par mjeseci maknuli. Sad ga vraćaju i predstavljaju kao novi kanal.
MAXtv ponuda osnovnog programskom paketa za sve stare i nove MAXtv-ovce povećala se za čak 10 novih TV kanala! Bez ikakve dodatne naknade i ili povećanja 'stare' cijene ovog paket. Očekuje vas više filmova, glazbe, dokumentarca, erotike i sporta i igara.
Novi kanali uvršteni u osnovni MAXtv paket:
Sport Klub (hrvatski titlovi)
NASN
Sailing Channel
Hallmark (hrvatski titlovi)
Playboy TV
DoQ (hrvatski titlovi)
Mezzo (na francuskom jeziku)
E! Entertainment
Style
Wine TV
vise na http://www.tportal.hr/maxtv/fset.html
nema potpisa
Samo kaj je E! Entertainment i prije bio u ponudi, pa su ga prije par mjeseci maknuli. Sad ga vraćaju i predstavljaju kao novi kanal.
Danas je 02.11. - Hallmark još uvijek daje poruku - kontaktirajte vašeg davatelja usluga, Playboy "kao" radi, ali nakon aktivacije glavnog pina totalno crna slika (gdje je akcija ???)
primjetio sam da večini radi djelomično plus paket,
meni su samo hbo i hbo comedy bili aktivni, ostale nisam i još nemogu vidjet
...ako ne zovem službu da mi dignu brzinu jel još nisu onda ih nemoram zvati ni da mi isključe plus programe jer je prošo 01. 11![]()
angels might have been eaten.
da ne otvaram novu temu...novi kanal
http://www.tportal.hr/maxtv/tv/page/...4/0092006.html
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
lista s programskom shemom u kojoj su naznačeni novi TV kanali na MAXtv-u koji kreću od 1.4.:
1) Jetix Play (dječji kanal)
2) Eurosport 1 (moguće je kašnjenje od nekoliko dana zbog koordinacije u vezi s ugovornim pravima i obvezama)
3) Eurosport 2 (moguće je kašnjenje od nekoliko dana zbog koordinacije u vezi s ugovornim pravima i obvezama)
4) Zone Club (zabavni kanal za žene)
5) SLO 1 (slovenska nacionalna TV)
6) SLO 2 (slovenska nacionalna TV)
7) RAI 1 (talijanska nacionalna TV)
8) RAI 2 (talijanska nacionalna TV)
9) TV 5 Monde (francuski TV kanal)
10) Radio stanice (5 nacionalnih radio postaja)
pozz
a cuj...i ja se slazem da je eurosport dobar,meni jedini tu bitan,ali opet...zamisli radost nasih domacica kada ugledaju jos jedan program sa ljubicima
onaj zone reality i romance valda nisu dosta.
a tek sirokoj populaciji sloveaca i talijana u nasoj zemlji... treba i njima nesto,jer ne hvataj svi istrijani dobro talijanske programe...
a svakoga po nesto...
Nemam te radio stanice.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks