Kak vam se da prčkat oko takvih stvarima i riskirat da se nešto izpohebe? Ne, fala...![]()
zna li neko dali je moguce promjeniti skin od analognog sata?Malo sam istrazio i nasao sliku za koju pretpostavljam da koristi za sat a nalazi se na
A:\System\apps\clock\clock.mbm
To je mbm datoteka koju bi trebali promjeniti ali kako i sa kojim programom?
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
Kak vam se da prčkat oko takvih stvarima i riskirat da se nešto izpohebe? Ne, fala...![]()
budem probao danas, pa ti javim. mozda je ista shema kao i kod mijenjanja skinova za mp3 player...
maraschino - PTICICA
bilo bi super da moze jer ovaj sat nije nizasta,moze to i bolje...
Čuj,ja sam njega kupio a ne on mene.Dosad sam na vecini mobitela koje sam imao uvijek stavljao patcheve i mijenjao kojekakve stvari....Jednostavno nisam zadovoljan sa nekim stvarima pa ih mijenjam.Poslao: frish-KI
Istina zna se koji put i zahebati mob ali sve se to da popraviti...
hmmm, ja nemam nikakav grafički prog s kojim mogu editirati ovaj mbm fajl. Ako ti imas, probaj ga malo izmjeniti pa mi ga posalji, a ja cu onda dalje...
maraschino - PTICICA
evo nasao sam link sa programima kojima se mogu editirati mbm datoteke
http://www.ericlindsay.com/epoc/sidraw5.htm
sad samo probaj razbiti mbm datoteku. inace ti je mbm kombinacija vise bmp datoteka (nesto kao anim gif, samo puno razlicitih slika sadrzane u jednu datoteku). kad je razbijes na vise bmp-a, onda svaki bmp promijeni po zelji i ponovo ih kompajliraj u jednu mbm...
maraschino - PTICICA
Probat cu ja nesto iskemijati.
Forumaš godine :)
skinit si bmconv.exe s tim mozes vise bmp datoteka staviti jednu mbm... nije tesko, samo se treba malo igrati sa grafickim programima, a ja za to stvarno nemam vremena...
Ako tko slozi koju dobro mbm, neka stavi link ovdje na forumu pa da ljudi isprobaju...
maraschino - PTICICA
Bookmarks