Vidiš, da ju imam ili ju nabavim, doma bih ti ju dostavio.Samo zbog ova zadnja četiri smajlića...
U povodu 100-og rođendana Dragutina Tadijanovića, molio bih dobru dušu koja ima ovu njegovu uglazbljenu pjesmu u mp3 verziji, u bilo čijoj izvedbi, da mi je ustupi, jer sam se debelo izludio tražeći po netu i ništa
. Čak je jedno vrijeme bila u V.I.P. sekciji na nostlagija.com, ali na žalost nema više ni tamo.
Bio bih strašno zahvalan.![]()
Vidiš, da ju imam ili ju nabavim, doma bih ti ju dostavio.Samo zbog ova zadnja četiri smajlića...
Hvala ti Frish na dobroj volji.
Ne kužim kako to da je nemna nigdi. Pogotovo jer je jedno vrijeme bila na nostalgiji. Sa svim mogućim pretraživačima sam tražio ali niente.
Na kraju ću morat kupit CD.
..i ja sam tražila,ali nema .Mislila sam pod H. Hegedušića ,ali ništ.Pitala sam i frendicu ,ali nema!
Nećeš valjda!? Gotovo je. Another 1 bites the dust i odlazi iz piratskih voda...Izvorno postao Drug Mile
![]()
Ne znam, ništa nije sigurno, ali ako potraga potraje.........
@Lili. Hvala na trudu, znam da Hegedušića nema, kao ni Radodajke Šverko, jedino ovo na nostalgiji je bilo u izvedbi "Srđana i Buce". Ali bilo pa nestalo.
pogledat cu ti ja u 5ak na faxu, imamo shareazu, dc++ i jos masu slicnih programa, pa ako se nadje poslat cu ti na mail![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
To lave, neizmjerno sam zahvalan na dobroj volji.![]()
bemu...nisam uspila nista nac![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
Nema veze, svejedno hvala na trudu.![]()
evo da oživim ovo pitanje.. ja još uvijek ne mogu pronaći ovu pjesmu.. možda bi pomoglo kad bi mi netko rekao tko je to otpjevao ?
Hvala![]()
mislim da je Hrvoje Hegedusic.![]()
Bookmarks