Vidim dosta vas je pogledalo...kaj nitko nezna![]()
Pa kak vi skidate te filmiće?...samo mi nemojte reći da ne skidate![]()
Imam mali problem....do sada sam skidao normalno no sada mi neće..
Radim na taj način da pustim da se video očita i onda ga izvadim iz Cache memorije Firefoxa...stavim mu nastavak .flv i radi....no sada dolazi do problema..
On se normalno očita i kada dođe do kraja jednostavno mi nestane iz Cache foldera...dakle cijelo vrijeme vidim da size raste i svako malo stisnem refresh unutra foldera da vrijednost poraste..i kada dođe recimo do kraja..stisnem refresh i nestane mi to...probao više puta tako...
U čemu je problem? Kaj Nova stavila kakvu zaštitu na njih ili kaj??
Vidim dosta vas je pogledalo...kaj nitko nezna![]()
Pa kak vi skidate te filmiće?...samo mi nemojte reći da ne skidate![]()
Imas za firefox dodatak koji se zove download video helper to skini instaliraj i moci ces skidat.. i mislim da je o tome bilo rijeci pa drugi put malo koristi trazilicu
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
probaj sa orbit downloaderom ili flash capture-om
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
sve to stoji i znam raditi sa time....tako već radim dugo i nije bilo problema...inače znam i izbrisati Cache folder pa ostane prazan i onda znam pustiti da se film očita...a ikada dođe do kraja nakon pritiska refresh jednostavno nestane i nema ga nigdje...
evo to sam prije imao instalirano ali sada kada sam bio formatiral disk nisam to stavio...kada ulovim vremena onda ću vidjeti dal će se saovim dodatkom promjeniti situacija...
Zadnji uredio xlr : 06-04-2008 u 10:40 Razlog: tipka edit
mogu ja pogledati, ali sumnjam da će te taj način zanimati![]()
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
ja sam povecao velicinu casha i s tim rijesio filmove od 30+ min inace i meni je bilo problema s vecim filmicima
Bookmarks