A da daš malo detaljnije. Tko? Što? Gdje? Kome?
"NAGRADIMO ODLIKAŠE"
Svi učenici osnovnih i srednjih škola koji su prošli sa peticom,bez obzira na prosjek,dobit će tri mjeseca besplatnog interneta te mogućnost kupnje računala u pola cijene.
Tko ostvaruje pravo na nagradu,znat će se 26. lipnja do kad bi sve ocijene trebale bit zaključene.
Riječ je o najmodernijoj računalnoj opremi koju će odlikaši moći kupiti već za 2 500 kn.Uz internet,odlikaši će dobiti i dodatnu opremu te jamstvo na 12 mjeseci.Oni koji budu željeli,moći će za simboličnu cijenu pohađati Europsku računalnu školu.
...
...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
daju samo 10% popusta, gdje je ta škola?![]()
da,ziher...možda će prijevremeni izbori,pa se netko bahatira...
i ja sam to cuuo , al ja sam cuo da će i komponente ić na 50 %.
vec sam si slozio prije jedno tjedan dana komp u hgspotu za 4600 (dakle 2300) sa dvd przilicom...
al neznam oce uvrstit hgspot u ponudu ducana
...pa piše ti,svim učenicima koji su prošli sa pet...ne znam dal se to odnosi samo na Zgb ili na sve škole,to nisam pročitao...Poslao: cyberphere
A da daš malo detaljnije. Tko? Što? Gdje? Kome?
...to sam našao na TXT-u,str 127...
ja sam cuo,ministarstvo daje.sad ces ziher opet pitat odkud,znam odg i na to:ja mislim barem, da ce maknut poreze sve moguce sa tih komponenti i konfiguracija , pa zato mogu tak puno snizit.
a gdi se za to i kako moze prijaviti
...*Tko ostvaruje pravo na nagradu,znat će se 26. lipnja do kad bi sve ocijene trebale bit zaključene.*...
...čekajte pa ćete vidjet...
a di ce to bit objavljeno
?
pa to oce reci da ce se ondna znat oni koji ce teoretski bit u krugu sretnika.lako uzmes za ruku nekog u kariranoj kosulji , hlaćama na crtu i pepeljarkama i otpeljas ga da ti kupi ti.
mene vise muci dal ce oni snizit sve komponenta za 50%,toje meni najbitnije.
odma uzimam dvdprziljec.modza i hard.
odkud ti nabavljaš komponente bez pdv?Poslao: cyberphere
Pa ak skinu PDV to je meni isti racku jel ja ionako sve komponente nabavljam bez PDV-a
ima obrt.ili neko njegov ima.
kak ćeš ti hrvoje,ti si kao s pet prošo il češ žicati poljičkovu da ti kupi
poljickovu ili puricku.ili nekog četvrtog,svejedno...
možda se bas zaletim u prve razrede i pokupim neku![]()
Na dnevniku su jučer rekli da država neće dati niti lipe nego će pokrovitelji biti proizvođači. Svaki učenik koji ima pravo na to će dobiti prospekte.
očeš reć,morat ću uzet prospekte od štrebera![]()
ak je fakat to istina da će snizit komponente za 50% onda se to fakat isplati. Privlači me neki monitor...:_)
Mislim da će svi koji imaju pravo dobiti poštom ili na podjeli svjedodžaba.Poslao: Hrvoje xyz
očeš reć,morat ću uzet prospekte od štrebera![]()
nije mi baš jasno...pa neće ovi baš zaraditi na tome,hoće nababiti količinu,ali pare su premale
to se i ja pitam. vjerovatno će ministarstvo dat pare
Bookmarks