ja u ovom ne vidim nista drugo nego promoviranje osobnog foruma..
eto otvoreno je odnedavno ima nešto članova još domena nije kupljena pa je zasad čudna al sve će se sredit
i pošto još nije do kraja sređen
molim da se poštivaju pravila kao i ovde znači molio bih barem nešto kulture p.s. za svađanje imate svađaonicu
http://cro-cwalk.com/index.php
Zadnji uredio OuttaControl : 24-12-2007 u 20:03
ja u ovom ne vidim nista drugo nego promoviranje osobnog foruma..
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Oko domene neću raspravljati jer to kažete, bit će sređeno...
a sad
Što mi se sviđa:
Sviđa mi se minimalistički design, odlične boje, cijeli forum nije pre napadan i baš je lijepo pregledan...
Ne sviđa mi se, a nadam se da ćete popraviti:
Forum je malo na engleskom, malo na Hrvatskom jeziku. Odlučite se za jednu varijantu i cijelog napravite na samo jednom jeziku, moj savjet, Hrvatskom.
To uključuje i obradu slika na kojima piše new topic, post itd...
YaBB koji koristite izgleda da je mnogo star, pa bi bilo poželjno imat što noviju verziju, jer što starije to osjetljivije, sa više bugova... što novije to sigurnije i naprednije...
Dajte si oduška i napravite kvalitetan banner, malo više eye candy...
eto...
sve ostalo super...
ja nisma founder nego prijatelj
i još jedan tip na banneru i logu se radi
za jezik i verziju ću ih napomenit
i eto to je to
e i ono je najnovija stabilbna verzija forum sad sam vidio
Zadnji uredio OuttaControl : 05-07-2007 u 20:26
http://cro-cwalk.com/index.php
evo domena kupljena
drugi forum
sad sam i ja admin![]()
radimo na logou i banneru
dizajn će bit promjenjen al to još tribamo nać neki komotan oku (ne kričav a opet ljijep)
bilo bi ekstra fora za lamere poput mene objasnit što je to cwalk....
naravno, na vašem forumu...
Zadnji uredio Krompirko : 23-11-2007 u 00:11
Možda ovo? :češ-češ:
Ni ja neznam pa..
http://www.youtube.com/watch?v=aoTpZmOLmaw
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
shvatio sam da google čini čuda...
vidi se da sam brzoplet...
al što je najjače, ja znam par stvari, a nisam ni znao da je to Cwalk...
eto sad je i dizajn sređen al pokusat cemo napravit neki nas kad slislimo logo
inače neloše stojimo
Dnevni prosjek posjeta: 1089.24
Ukupno posjeta stranicama: 22874
odkad je otvorena domena poprilično dobro![]()
...evo clanovi su super... stvarno preporuke... ZAKOON forum.. nemam sta reci.. jedino izbjegavajte konflikte sa clanom G_Cr!p, Lil-P... necu nikoga vrijedat... ali ta dvojica su toliko maloumni...
i za sve ljubitelje cWalka!!! OBAVEZNO, POSJETIT!!!!
Sve, od tutoriala... do natjecanja, uradaka...slika... ma super... i ima stvarno iskusnih clanova koji su snimili uradak, i po tome se vidi...
Outta: neznam, moras stavit svoj da bas vidim... sorry ako vec jesi, ali nisam vidio...
avantgard
pa ovaj
svi misle da pošto san ja admin da ownam al ja neman pojma znam v move i shuffleiman ja jos ucit
![]()
a o tim clanovima obadvojicu san ismjerio u pravom putu više neće pravit probleme![]()
sad san stavio ovako malo Božićnog dizajnatako dalje
btw Kroket rules XD
iako se ja nekuzim u taj c-wal i te ulicne plesove ili sta vec(ok volim free runing ili parkout) ali fin vamje forum lijep izgled i pregledan.samo instalirajte najnoviji pach za smf 1.1.4 za njega nema exploita
e nisan ti reka 1,1,4 je već stavljen od početka želim se pohvalit sve boljim napredkom
http://cro-cwalk.com/index.php?action=stats
u 3 mjeseca imamo već 100000 klikovasvaki mjesec se više
ono što sam želio najavit prije svega je da smo sad počelli preko raznih servisa skupljat lovu i kad skupimo za server nastavljamo s skupljanjem pa ćemo početi održavati turnire s nagradama u vrijednosti od 100€i više ovisno o tome koliko skupimo
i također razmatramo da uvedemo brake dance,slideing ... sekcije tako da skupimo što više ljudi zainteresiranih za općenito hip hop kulturu
i htio bi čuti vaš savjet jel bolje da budemo striktno c-walk ko šta i jesmo il je bolje da se proširimo
e i btw nemožemo stavit google reklame (makar svejedno nebi) jer oni nedopuštaju riječ cwalk hahaha XD
evo malo smo doradili dizajn i ovo sada cce vjerovatno bit dizajn za malo duze vremena... pa ako uocite big javite inace sad se pravi turnir s 16 clanova pa ce bit novih videa i slicno i tako
aj samo mi recite sta nevalja natemi da mi to malo sredimo i tako
Bookmarks