Ne mogu formatirati SD karticu nakon što sam je koristio u Vivax GPS-u. Kaže : The memory card is write protected. Please release the write protect switch. Probao sam i sa SD formatterom i ista priča. a nije zaključana.
Ne mogu formatirati SD karticu nakon što sam je koristio u Vivax GPS-u. Kaže : The memory card is write protected. Please release the write protect switch. Probao sam i sa SD formatterom i ista priča. a nije zaključana.
jel imas garanciju na nju jos?
Imam tj. karticu sam dobio uz Canon fotic koji sam nedavno uzeo. Budući da je od 32MB ne isplati mi se ići to reklamirat.
kako je došla "defaultno" sa fotićemo moguće je da sama kartica ima neku predefiniranu strukturu foldera koji su na neki način zaštićeni od reformatiranja kartice
... ako se ne varam, i neki SonyEriccson mobiteli npr dođu sa 1GB karticom već napunjenom raznim sadržajem u točno definiranim folderima koje onda sam mobitel zna prikazati u točnom meniju (nešto kao sistemski folder music, pictures koje onda mob odmah tamo prikazuje a ne u nekom generičkom Storage Card folderu)...
Struktura nikako ne utjece na write protection...karticu treba otkljucati mmc unlockerom
Bookmarks