Tema ti je na krivom mjestu, a program postoji i zove se Nokia PC Suite. Trebao si ga dobiti uz mobitel na cd-u
Novi sam sa Nokiom N95, pa me zanima dali postoji i koji je najbolji program za uredivanje samog telefonskog imenika, profila i ostalih parametara N95, preko kompa, da se ne treba gnjaviti preko samog mobitela i ukucavati parametre rada,pa da se napravi backup, dali tako nešto ima
nešto kao što je My Phone Explorer za SonyEricsone koji sam prije koristio,
Pozdrav,
Dobio sam PC suite, i sve OK, ali nemogu pristupiti ni tel imeniku i uređivati ga, jedino sinhronizacija sa outlookom, a ne zelim mješati kontakte, ne pristupam ni postavkama telefona, PC suite mi prebacuje aplikacije, igre, slike, video i ostalo, to mogu i preko bilo kakve veze kad uspostavim konekciju,
Prije sam koristio My Phone Explorer za Sony ericson i tamo je to tako elegantno rijeseno, a u PC Suitu ne uspjevam,
Možda nešto krivo radim??
Prije sam koristio My Phone Explorer za Sony ericson i tamo je to tako elegantno rijeseno, a u PC Suitu ne uspjevam,
Možda nešto krivo radim??[/QUOTE]
Isprika riješeno, original CD koji sam dobio je neka okljaštena verzija PC Suite, instalacija pune verzije za Nokiine službene stranice riješilo problem.
Bookmarks