dakle momci;

kupljena prije cca 2-3mjeseca MINI SD San Disk ULTRA II sa adapterom..
Sve bilo prekrasno do dana današnjeg kada sam ja odlucio na karticu prebacit mjuzu preko Card readera/writera kad ono... ubacivši je u port, windows javlja da kartica nije formatirana... wtf? formatirana je odmah kada je prvi put stavljana u reader... kliknem ja na NO i želim pristupit njoj kad izleti prozor i kaže da nema removable diska na toj lokaciji a kartica je bila unutra... tad ju vadim van i ubacim u mob te spajanjem moba i kompa sam uspio prebaciti podatke sa nje na komp. e sad je opet vracam i ista prica. napravio sam format zatim u mobu i opet ubacim u reader. Opet javlja za format, kliknem na yes i nakon 10-tak sek javlja kako format nije moguc jer nema kartice... ubacim micro sa adapterom sve normalno radi....

e sad; netko bi rekao otisla kartica, imas garanciju i traži novu... da, ali mi isto tako neide u glavu kako ona uredno radi u mobitelu; normalno opet mogu slikat, spremat fajlove i ostalo... preko PC suitea sam mogao sadržaj prekopirat ali bas ono da sam isao na MY Computer pa tamo selio podatke nisam mogao....

PLEASE HELP!

tnx...