ja imam dva. 098 simpu, 091 pretplatu. simpa za poruke, 091 za zvanje! eto, kratko i jasno...
Gledam malo po informacijama pojedinih korisnika ovog foruma i totalno mi zapinje za oko (toliko da boli) što velik dio vas ima više od jednog moba. I ja sam totalni gadget freak, ali... Čemu to? Zar ih sve koristite? Ih slažete prema obleki koju taj dan stavite na sebe?Da čujem razloge.
ja imam dva. 098 simpu, 091 pretplatu. simpa za poruke, 091 za zvanje! eto, kratko i jasno...
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
...uredno jedan i aktivirane sve moguće opcije na istom...
Ja bi prije "krepao" bez kompa...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
meni je i jedan previse
Pa ovako jedan sluzbeni a drugi privatni. Sto znaci jedan za svalerke drugi za sve ostale![]()
...pa imam jedan koji većinom ja koristim (M55),a drugi više koristi brat pa se ponekad mijenjamo (3300)...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Vjerujem da mnogi koji imaju više mobitela u biti koriste jedan ili dva, a ostale zbog starosti ili sentimentalnih razloga ne žele prodat. Kojeg smisla ima prodavati nešto za 50-100 kn, a plaćeno je i do 20 puta više?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
1800kn, c25 prije 5-6 godina
Poslao: ..::HRCO::..
meni je i jedan previse
A imaš dva komada.![]()
Sad i ja bih mogao napisati koje telefone imaju svi koje poznajem a mogu se snjima zamijenit,po meni trebalo bi napisati telefon koji trenutno koristis,a ne imam ja i taj kod mame,taj kod tate
Ako si gladan pojedi nesto
imam st, i stari c25 koji radi uvijek kad st zakaze.
eee bas to.sta cu prodavat simensa m35 i alcatela ot easy kad mi nedaju vise nis za njegaPoslao: Sljaka
Vjerujem da mnogi koji imaju više mobitela u biti koriste jedan ili dva, a ostale zbog starosti ili sentimentalnih razloga ne žele prodat. Kojeg smisla ima prodavati nešto za 50-100 kn, a plaćeno je i do 20 puta više?
ja ih imam 4 i sad cu jos nokiu 6310
Isti slučaj kod mene sa C60 i 3210.Poslao: ..::HRCO::..
imam st, i stari c25 koji radi uvijek kad st zakaze.
prva ljubav se nikad ne preboli
istina!
ocemo novi trid o tome?![]()
ja imama jedan trenutno i ne znam sto ce mi dava i ovaj je dovoljan
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
ja svog eru 320 ne dam ni za 500-600kn,a gdje da ga dam za 250-300kn ili manje!nek stoji i odmara,zaslužio je...
zeemax
******, ja kad hoću neki novi telefon, onaj koji imam dam budzašta i sve te pare saberem i kupim taj neki novi tako da sam uvijek na jednom telefonu. Mada sam nešto razmišljao da kupim neku staru Nokiju, možda 3210 eto tako, da mogu djeci pokazivat' odakle je čovječanstvo krenulo![]()
ja sam se vezao za tog ericssona jer je bio high tech kad sam ga kupio,a i sad je solidnih mogučnosti,ali služi 3-4 godine bez problema i također mi služi kao privremeni kod promjena mobitela.
zeemax
aj hrvoje otvaraj
Bookmarks