mislim da se isplati jer N95 8gb vrijedi vise od sva tri navedena modela,a ako jos ima i garanciju,definitivno isplativa zamjena.
kako u naslovu stoji dobio sam ponudu da mjenjam d900,d900i i d720 za N95 8GB (pisana garancija iz dućana u kojem je kupljena),ali sad koliko sam čitao na forumu minus kod N95 8GB su-na nekim modelima zvučik krči,slide je loše napravljen,baterija se brzo isprazni.Zato bi volio čuti iskustva vlasnika N85 8GB u vezi ovih navedenih minusa.
Sad dali mi se isplati mijenjati ova 3 mobitela (svi imaju garanciju servisa) za N95 8GB ( 3 mobitela mi nisu sigurno potrebna).
Vaša mišljenja?
mislim da se isplati jer N95 8gb vrijedi vise od sva tri navedena modela,a ako jos ima i garanciju,definitivno isplativa zamjena.
Kao što sam naveo pisana garancija postoji za sve mobitele s moje i njegove strane.Samo ta baterija je BIG problem,ne želim da mi 60% vremene kod korištenja bude na punjaču.
n95 8gb ima jacu bateriju od moje N82,a meni baterija drzi 1-3 dana ovisno o koristenju.mislim da su 2 dana uz zahtjevno koristenje realnost.
Nemoze bit tak losa baterija jer na mojoj N95-1 isto traje 2 dana a kazu da N95 8GB ima 50% dulje trajanje baterije tak da te to nebi trebalo zabrinjavati,definitino si ju uzmi....![]()
Zamjena je obavljena kao što je stajalo u naslovu,još je bila jedna zamjena K800,W850 za N95.Zahvaljujem članovima na savjetima.
@ //W-B\\ ovo može![]()
... your wish come true...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks