Neće ti puknut, al će ti trajat sve manje i manje. Popravit je ne možeš.. Dakle, ovu sigurno možeš počet otpisivat, a za cijenu nove pričekaj nekog s točnijim informacijama.
evo, jedan dan, dosadno mi bilo pa vrtim onaj poklopac baterije, otvori, zatvori.... otkrim nešto sumnjivo - baterija mi se napuhnula, odem do frendice koja ima T290i (imaju istu bateriju) nije napuhnuta, jucer kod frenda ima isto 2 iste baterije, nijedna nije napuhnuta.
punim bateriju cjelu noc, no i taj frend isto, a mislim da i frendica.
evo, searchajuci forum, naletih na ovo:
jeli to opasno? mogu li i dalje koristiti tu bateriju? postoji li šansa da mi baterija pukne?
BTW. koliko košta original baterija (kopija = 60-70 KN)
baterija mi traje 30 min uz igranje igrice
Hvala!
Neće ti puknut, al će ti trajat sve manje i manje. Popravit je ne možeš.. Dakle, ovu sigurno možeš počet otpisivat, a za cijenu nove pričekaj nekog s točnijim informacijama.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ja sam imao se k700i koji je trošio baterije, staviš novu za par sati prazna i isto se jedna tako napuhala koja nije bila originalna (možda je u tome problem)
Više ti se isplati uzet drugi mob. za k700i debrand i dekodiranje ti treba DSS-25 a to nije baš jeftino a u servisu ti neće uzet ispod 100kn i uvijek ćeš morat čistit joystick i rastavljat ga![]()
k700i ima lošu bateriju od samo 700 mAh pa zato ni ne traje baš dugo (npr. t630 ima jaču od 770 mAh) iako je slabiji model...
jel ovo softwerski, hardwerski, ili pak kvar do baterije:
Jučer prije spavanja igram igricu na mobitelu, i baš mi dobro ide, kažem: "Proci ću nivo" i eto, idem ja sa kreveta, tražim punjač i čujem ono baterija prazna, al nisam cuo do kraja jer se ispraznila baterija.
Uštekam na punjač i upali mi se bjelo svjetlo (uvijek kad palim mob. se to upali, ili prikljucim na punjač) i ne vibrira (uvijek vibrira kada se uključuje) ekran se zagasi, upali (bjelo) zagasi, upali (bjelo) zagasi, i tako neprestano, izvucem bateriju i normalno, prestane, vratim bateriju, on pocne (nije prikopcan na punjac, nisam ga palio) i tako on stalno. Izvadim bateriju, karticu prebacim u rezervni mob. (SIEMENS C60) i vratim ja bateriju neposredno prije spavanja - gle, upali se normalno, ugasim mob. i zaspem.
jel to kvar uređaja ili do baterije, koja mi se napuhnula (pretpostavljam)?
Meni se cini da ti se mob malo zblesirao jer je naglo ugasen, i to jos usred Java aplikacije.
Opcenito K700 nije na ti sa baterijom...moj se gasi kad dobijem poziv ili drito za vrijeme poziva,nevjerojatno...imao sam i K750 i K800 i ni na jednom mi se to nije dogadalo,samo na K700,stvarno cudno...
a ko ce ga znat?
evo sad baš skuplja prašinu![]()
vjerova ili ne ja imam isto k700i i imeni se to dogodilo samo je razlika sta meni pokazuje da je baterija puna a zapravo je prazna.
da malo pojasnim zeleno je 2 min i za te 2 min se naglo "isprazni" i izgasi pa ga nemogu palit .
punjnje nije pomagalo (cak i da sam punia cilu noc) tako da sam uzea novi mobitel .
inace cujem da je to cesto sa SE k seriji mobitela
Bookmarks