Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3

Hybrid View

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2007
    Mobitel
    Nokia e6
    Operater
    Vip - Tele2
    Godina
    40
    Bodovi
    5.630
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.630, Nivo: 17
    Bodovi: 5.630, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 10,7%
    Ukupna aktivnost: 10,7%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Unhappy problem sa zaštitom na kompiću

evo ovako nemam pojma šta se dogodilo u neko doba san vidila da mi avast neradi i nisam ga nikako mogla upalit ovo mi piše- windows/system32 avast.exe.-vamon.exe is not valid win32 application,pa san išla istalirat zonu pa mi govori da je true vector upaljen i da ga ugasin.i neki mi programi uopče nerade.kompić mi je u totalnome defektu i neznam šta da ucinem.
    Help!

Hardcore forumaš Postignuća:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2007
    Godina
    33
    Bodovi
    18.575
    Nivo
    33
    Bodovi: 18.575, Nivo: 33
    Bodovi: 18.575, Nivo: 33
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo ovako....možda si pokupio neki virus s neta koji ti je shebo komp...najjvjerovatnije nekog worma...probaj sa sistem restore,ako ne to skini neki drugi AV skeniraj komp i vidi šta mu je,ako ne i to reinstaliraj win,to će pomoći...
    Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    k750i-->>W800i
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bebac Pregledaj post
    evo ovako nemam pojma šta se dogodilo u neko doba san vidila da mi avast neradi i nisam ga nikako mogla upalit ovo mi piše- windows/system32 avast.exe.-vamon.exe is not valid win32 application,pa san išla istalirat zonu pa mi govori da je true vector upaljen i da ga ugasin.i neki mi programi uopče nerade.kompić mi je u totalnome defektu i neznam šta da ucinem.
    Help!
    Nesto slican problem sam imao dok sam koristio takvu kombinaciju zastite na svom racunaru. avast + zonealarm. Problem je kod mene bio samo sto mi se taj true vector nekad sam gasio i zone prekine s radom. A jednom mi je bio problem isto taj da dok podigne mi se sistem udjem u njega i avast sam prekine s radom pa to moram onda rucno pokrenuti. to mi je malo probleme stvaralo pa sam preso na ESET Smart Security i odkad sam na njemu stvarno ni problemcica nisam imo. radi update redovan i to znam na dan napravit ponekad i po 2-3 puta. Meni je ovaj alat odlican a sad ti vidi sta ces ili sacekaj jos koji savjet.
    Živi kao da ti je svaki dan posljednji

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove