Evo ljudi, danas je bila presica u Deželi, tako da smo i uživo imali prilike vidjeti telefone. Bar neke, naime Z500 i S700 nisu imali, umjesto toga tu su bili japanski model iz kojeg je nastao S700, imena SO505 i Z1010!
Imate čast prvi pogledati slikice pa uživajte!
Mene je najviše oduševio K700, super mi izgleda, dobro je izrađen, ali do final cut verzije će biti još promjena koliko doznajemo. Prvenstveno se to odnosi na još bolju završnu obradu (materijali i sl) te skroz novi softver. Ovaj koji je bio u ovom primjerku je skockani soft koji jako liči na onaj iz poznatih modela, i bio je malo mušićav koliko sam uspio primjetiti. Na jednoj fotki se lijepo vide ikone, pa ćete vjerojatno primjetiti dvije identične (za FM radio i za ostatak muzike - usporedite s njihovim press fotkama). A ni foto 'blic' nije radio...
Isto vrijedi i za Z1010 koji će imati potpuno drugi soft do izlaska na tržište. Inače Z1010 je stvarno ogroman! Preglomazan za moj ukus. Ali je lagan ako je to nekome utjeha... reza kamere mu je VGA, što ćete moći vidjeti na jednoj od fotki.
Ima tu i usporednih slika da bi mogli dobiti dojam veličine pojedinih telefona.

Odgovori uz citat

Bookmarks