dobra fora-> nadam se da ce se moc divljat po ulicama...![]()
Prije svega da kazem, da se radi o hrvatskoj igri! I to kakvoj!
Da postoji igra u kojoj vozimo auto po nekom hrvatkom gradu, dosada smo samo sanjali. a sada je san stvarnost.
Prenosim sa indexa:
Dakle igra je napravljena u edukativne svrhe i stoga ce (vjerojatno) biti besplatna.URBAN JUNGLE je cestovna prometna simulacija u kojoj važe prometna pravila. Prva u Hrvatskoj i jedna od malobrojnih u svijetu.
Namijenjena je svima koji sudjeluju ili će sudjelovati u prometu, a prije svega hrvatskim školama. Kroz igru se uče prometna pravila u simuliranim uvjetima, a igrač za svaki počinjeni prekršaj biva upozoren i kažnjen.
Igra ima "beskonačan" broj zadataka i cilj je što dulje voziti bez prekršaja. Nakon svake uspješno okončane vožnje, igrač se nagrađuje virtualnim novcem kojim može kupiti bolje vozilo. Simulacija je smještena u virtualni grad Rijeku - cijeli širi centar preslikan je u igru.
Naime, pošto se igra odvija u kopiji stvarnog grada, moguće je i oglas zakupiti baš kao i u stvarnom životu: na jumbo-plakatima, svijetlećim reklamama, autobusima ili, pak, na radiostanici u automobilu.
Izdavač nove računalne igre je Autoklub Rijeka, produkciju je napravila tvrtka Urban Development, a marketinški obradio Kreativni odjel.
Informacija o Internet adresi za download igre bit će naknadno objavljena na www.kreativni.hr/novosti.php.
Koliko se moze vidit po slikama, texture gradjevina su lijepe ali auti su vrlo primitivno napravljeni a kakva je fizika i ai vidjet cemo
![]()
![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
dobra fora-> nadam se da ce se moc divljat po ulicama...![]()
...gazit pjesake i gadjat ih strojnicom....Izvorno postao igl
![]()
.....cute but psycho.....
drzite se teme radje. za to postoji gta serijal a ova je igra prvenstveno namjenjena u svrhu ucenja voznje po gradu, prometnih znakova i opceg ponasanja u prometu. dakle prava igra za sve koji jos nisu polozili vozacki
dobro ajde, vec vidim da cu divljat po korzu
Simpatično izgleda. A kada rulja navali s modovima... pa se bacimo na pljačkanje x5ica, pucamo nitro po rivi, plačkamo Fine i takve stvari...
To je sve realnost.![]()
i kad mislite da će izač
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
uskoro.... mozda nekih tjedan,dva ..
jedva čekam ako neko zna koliko je igra velika (u megabajtima)
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
ja znam sve..
bio sam na sajmu, i igrica je full dobra, voziš se po Rijeci
nesmiješ raditi prekršaje
ja je sad tražim da je skinem, i izlazi ovih dana..
oko 200MB..
Zadnji uredio flOoKi : 25-11-2005 u 20:40 Razlog: cenzura radi neprikladnog rjecnika
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
jel mozes gazit pjesake??
da, ali onda te murja uhapsi..
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
...ako te ulovi...Izvorno postao Bronth
![]()
![]()
nadam se da ima i sve moguce precice!? a koja je granica, do kud su napravili igru? jel se moze do opatije "skoknut"?![]()
vec vidim: "GTA: Rijeka"![]()
vidi igrica je napravljena samo kao edukativna igrica..
ne lovi tebe murja nego kad ti radiš prekršaje ona te upozorava i ako prođeš više od 50 pokraj murjaka, onda sve ispočetka igraš..
igrica je full nekako stvarna, samo što su ljudi roboti, ali ja mislim da nema i moja ulica a kamoli opatija..
to ti je samo centar i još neki dijelovi grada..
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
TKO JE TAMO NEK ODE PROBA PA JAVI !!!!!!!!Izvorno postao http://www.ak-rijeka.hr/
---------------
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
ja sam danas bio i igrica je dobra, ne predobra ali dobra, kad se ufuraš nemožeš prestati igrati..
čak sam mislio tamo je spržit ali nisam imao prazan CD..
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Daj negdje preko brzoga neta je postavi na http://www.megaupload.com/ ili http://rapidshare.de/ pa da si ljudi koji nisu u mogučnosti mogu skinuti s neta!!Izvorno postao Bronth
Bar mislim da to nije problem!
EDIT: ili ako BUG nelaže biti će kod njih
Zadnji uredio VuKi : 25-11-2005 u 22:30
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Ma pojavit će se svaki čas i koliko sam čuo, biti će besplatna za područje Hrvatske.
lol
A kaj ju namjeravaju i plasirati na vanjsko tržište?![]()
nemam je ja, nego sam je mislio spržit kad sam bio tamo ali nisam imao praznog CD-a..
baš sam gledao, instalirano ima 190MB koliko sam i očekivao, onda instalacija ima kojih 150MB..
trebao bi link doći ovih dana na stranice Kreativnog odjela, pa ko čeka taj dočeka..
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Ko prvi primjeti na stranicama Kreativnog odjela neka javi.
vuki cemu takva zurba?
svi cemo saznat na vrijeme...
bas me zanima kakva je voznja... znam da nemogu ocekivat igrivost kao u gta ili nekoj auto simulaciji ali sobzirom tko je radio na igri bit ce ovo ok meni se cini
Vjerojatno je maximala 60km/h![]()
nije nego 140 sa početnim autom, i 200 sa najbržim..
igrica je dobro napravljena..
ali kad prekoračiš 50 odmah te murja upozorava..
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
..bilo je na tv.uglavno klinci su pičili sve u 16![]()
Bookmarks