Ovako prijatelju, ista stvar kod mene. Moraš raditi sa XP-a,(isto vista ultimate kod mene i javlja istu grešku), no na drugom računalu imam XP pa sam napravio na njemu. Radi kao urica.
![]()
Znači odlučio sam se jailbreakati svoj iPhone kupljen u T-Mobileu. Ne marim za softunlock tako da sam baseband već updateao sa 2.2. Trenutno imam gore 2.2, official ne breakani. Nikad nisam jailbreakao svoj iPhone. Sad sam se odlučio i krenuo, ali kad pokušam pokrenuti QuickPwn22-1.exe (na Windows Vista Ultimate 32 bit) kaže mi da je aplikacija prestala s radom (QucikPwn has stopped working...). Što da radim (nemam pristup drugom kompu da bi izveo Jailbreak)?
Ovako prijatelju, ista stvar kod mene. Moraš raditi sa XP-a,(isto vista ultimate kod mene i javlja istu grešku), no na drugom računalu imam XP pa sam napravio na njemu. Radi kao urica.
![]()
crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
Damn, zar nema drugog načina? Tak sam malo surfao i naletio na iPhone Jailbreak tutorial na Visti, a ja kakav jesam "idem probati". Mislim, ne da mi se sad raditi dualboot samo da bi sredio Jailbreak...
Ne radi mi na XPu! Kaže "QucikPwn je napišao na problem i mora se zatvoriti"
da li na tom računalu imaš instaliran iTunes i da li si ga pokrenuo prije pokretanja QuickPwn-a?
![]()
crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
Naravno da je instaliran iTunes. Nisam prije toga pokretao iTunes niti sam restorao iPhone, jer sam samo htio vidjeti hoće li se uopće pokrenuti QuickPwn.
Ima negdje netko tutorial za 2.2 jailbrake?
radi 2.2 jailbreak i na visti, ja sam radio na 64 bitnoj bez problema, i nije to jedini koji sam radio, napravio sam ih na iphone 2 i 3 g bar 20-tak bez ikakvih problema
Bookmarks