Jel bi tko bio toliko dobar da stavi uputstvo na hrvatskom za installaciju softwera. Htio bih zamjeniti ovaj svoj njemacki sa engleskim WM 6.5... :-(
Jel bi tko bio toliko dobar da stavi uputstvo na hrvatskom za installaciju softwera. Htio bih zamjeniti ovaj svoj njemacki sa engleskim WM 6.5... :-(
Hvala puno na tutorialu, mislim da si mnogima pomogao....pozdrav!
Dodana nova napomena još jednom !!
Zadnji uredio mbusic : 22-06-2009 u 01:23
Samo bi napomenuo, da kada skinete neki ROM, on ne mora imati naziv Kovsimg.nbh već se zove prema željama svojih chefova. Tada ga samo preimenujete i nastavite sa flashanjem.
Mogli bi u ovoj temi (ili u drugoj) otvoriti anketicu da ljudi vele koji ROM koriste na svojoj Xperiji? Mislim da bi pomoglo u odluci cime flashati.
Ja sam probao dosta njih - na kraju sam zakljucio da je Stock ROM/sluzbeni najmanje bugovit, ali i najsporiji. Od Custom ROM-ova najjaci mi je itje-ov Touch-IT i to verzija 10.2 te Smabergov posljednji Touch-X. WM 6.5 je jos u dubokoj beti sto se upotrebljivosti na Xperiji tice...
Istina, stock rom ima najmanje bugova, ali je najsporiji. Postoje neke metode da se ubrza raznim tweakovima i čudesima što skraćuje vijek baterije... Po meni je Touch IT definitivno najbrži i uskoro bi mogao biti prvi izbor za ROM jer se bugovi otklanjaju danonoćno![]()
E a šta ako zajebem negdje u procesu?Pogriješim tj. jel se može to srediti?
Možda da, možda ne, ovisi što i gdje. U svakom slučaju preporučujem da ne pogrješiš nigdje jer sam pojednostavio upute tako da svaka šuša može instalirati to
![]()
eevo da se javim instalacija mi je uspjela od prvi puta hvala na uputama)))
Sve prodje kako treba do momenta kada trebam instalirati novi ROM.Kad pritisnem tipku,smanjivanje tona i tipku za paljenje telefona,te iste pustim,onda stoji Loading i tako u nedogled.Gdje grijesim?
moje isprike šta dižem staru temu, ali želim se zahvaliti mbusic-u. skinuo sam s xda-developera windows 6.5 pure za moju x1 i instalirao i sve je prošlo ok. ali ne sviđaju mi se windowsi pa vraćam sad natrag 6.1![]()
Sorry, što i ja dižem temu iz dubina - jel znate koji od ovih generičkih ROM-ova se stavljaju na Vipnetove X1-ice? Nisam backupirao ROM, pa ne znam koji od ovih ROM-ova da skinem...
Inače, successfully vrtim 826x ROM build 23680 sa Sense UI 2018. Nikakvih glitchevaBrz k'o ura, baterija super. Jedino što mob nije od Vipneta, nego je kupljen na crno.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Koji ROM staviti?
Ova dva mi se cine ok.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=734175
ili
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=562935
Bookmarks