Je li ovo dovoljan razlog da se uloži u ovu kameru:![]()
http://alatest.ch/panasonic_sdr_h250...e-35143981,21/
Pozdrav svima na forumu!![]()
Ukratko, zanima me što mislite o navedenoj kameri jer sam ozbiljno zagrizao za kupnju. Da li netko posjeduje ovu kameru. Sve je u jednom (HDD, 3xCCD, 3,1Mp, 1Lux min.osvjetljenje). Cijena je oko 4500 kn. Tu je i link na kojem se mogu iščitati još neke informacije o njoj.
Unaprijed hvala!![]()
http://www.audio-video.com.hr/produc...ID=1141&cID=64
Zadnji uredio hrga08 : 05-03-2008 u 01:36
Je li ovo dovoljan razlog da se uloži u ovu kameru:![]()
http://alatest.ch/panasonic_sdr_h250...e-35143981,21/
Ljudi!! Gdje ste?? Vremenski sam ograničen,a trebam kameru. Vidim da se post čita, a komentara ili sugestija niti u tragovima. Nije malo novaca, pa bi htio za to dobiti nešto što vrijedi. Dvojba je između Panasonica SDR-H250 i Panasonic NV-GS320.![]()
Vrlo je tesko dati konkretan savjet oko ovoga pitanja, jer sumjam da je netko bas imao priliku da oproba oba modela. Osobno nisam imao prilike vidjeti u zivo ili oprobati i jedan od dva navedena modela, ali sam vidio materijal snimljensa SDR-H250 modelom. Naravno da rezultat ovisi i o umjesnosti snimatelja, ali ono sto sam vidio definitivno ne odgovara kvaliteti koju bi trebala pruziti trocipna kamera. Pored toga i razina suma je bila poprilicno visoka, a koristenje digitalnoga zooma, znnatno degradira sliku.
U zivo sam vidio model JVC GZ-MG275, i materijal snimljen tom kamerom. Razultati su (barem meni) bili mnogo uvjerljiviji. Specifikacije samih uredjaja, kao i njihova cijena su vrlo slicne. Ne kazem da se moras odluciti za ovaj model, ali ga definitivno uzmi u obzir u razmatranjima.
Ako uzimas Panasonica, prema onome sto sam uspio procitati na netu, moja bi odluka definitivno bila model NV-GS320.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
Hvala na odgovoru!!
Zanima me još da li min. osvjetljenje od 1 lux Panasonic-u daje prednost naspram Sony-a ili JVC-a, koji imaju 4-8 lux min. osvjetljenje?
Da se još osvrnem na prethodni odgovor, nisam isključivo za kupnju Panasonic kamere, nego, eto po nekim svojim nahođenjima uvrstio sam gore navedene kamere u uži izbor po kriteriju testova koje sam naveo u linkovima. Što, naravno, ne mora biti nužno prihvaćeno.
Stoga te molim da mi sugeriraš jer sam primjetio da si u ovome "doma" i to cijenim. Znači, u tom rangu 3000-4500 kn, HDD ili miniDV i nije bitno ime. Tvoja preporuka je bila Panasonic NV-GS320. Možeš li mi navesti još koju opciju, a da kvalitetom odgovara cjenovnom rangu? Ukratko: što bi ti uzeo za sebe da si na mom mjestu? Ali, uzmi u obzir da imam jako izraženu volju za stvaranjem dobrih materijala nastalih snimanjem budućom kamerom u kućnoj radinosti jer imam dosta smisla za to. Imam Sony DVD snimač na kojem sam iz miniDV-a snimljenog kamerom Sony DCR-TRV140E PAL presnimavao snimljene materijale u DVD format i bio vrlo zadovoljan s obzirom na mogućnosti koje nudi i kamera i taj snimač. No, sad bih htio nešto više, bolje i kvalitetnije.
Pomozi "drugu" u nevolji!![]()
![]()
![]()
Unaprijed zahvaljujem!
Bookmarks