Kupio sam MIO C220 s predinstaliranim Cardinale 2.1 i kartom Hrvatske. Dali je i kako moguce na SD karticu dodati kartu Europe? Puno hvala.
Kupio sam MIO C220 s predinstaliranim Cardinale 2.1 i kartom Hrvatske. Dali je i kako moguce na SD karticu dodati kartu Europe? Puno hvala.
Moguce je..samo ti ne stane sve na jednu karticu od 1 GB
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Imam karticu od 2 GB. Jel mozes molim te ukratko napisati proceduru?
Moras naci prvo mape od zemalja koji te zanimaju i ubaciti ih folder Cardinale
Stavio sam kartu Europe europe.cpf u folder Cardinale na SD kartici ali i nakon restarta ne mogu je odabrati. Pise samo Hrvatska.
Mozda ti ovo pomogne http://ppcwarez.org/phpBB2/viewtopic...ight=cardinale
Ako imas orginalne karte javi se tvrtki mireo pa ce ti oni pomoci
Hvala. Pogledat cu
Bok, interesira me dali je to Via GPS Cardinale unapredjena karta za HR posto sam testirao jedan Mio C310 na kojem je bio Via GPS 2.0 Hrvatska i ta karta mi se cini veoma detaljna a bas takva mi treba za hr s time sto je ovaj imao i europu na 2 gb.
Ima u Getrou za 1900 kn ovaj C220 sa hr 2.1 da li je to isplativo ?
Evo da se jos malo nadovezem, prema ovom uputstvu
http://www.mio-tech.be/Manuals/C220/...220_EUR_CR.pdf sucelje je u c220 isto kao i recimo u Mayguide 3100 kojeg sam isto probao ali taj ima losu kartu bar meni dok mi je sucelje i postavke ok. U Mio C310 je bila via gps odlicna karta ali neko trece sucelje koje nije bogzna sto. E sad kad bi u c220 bilo ovo bolje sucelje i karta viagps to bi za mene bio pun pogodak, dali je to to ?
Hvala na strpljenju
Zadnji uredio gd2 : 09-07-2007 u 23:43
imam i ja isti problem pa akoje netko riješio neka to napiše
a gornji link je mrtav.
I ja imam isti problem, sve sam napravio ali štanga.
Uspio sam podignuti sistem tj. učitavanje karata eurpoe cpf DONE, na žalost mogu odabrat samo HR
Da li netko može pomoć oko pokretanja karte Europe.
Neznam da li ima razlike u PND i NPD uređaju po pitanju učitavanja karata ili softa jer se prilikom podizanja pokaže eror 112 te DONE zatim uređaj zamrzne![]()
Da li je isplativo to je relativan pojam.Inace pobornik sam PDA uredaja, a ne PND.
Isproba sam MIO C550 s instaliranim iGOm sučelje je odlično, puno mogučnosti, ali po pitanju karata Cardinale je No1. Trenutno koristim novu inačnicu Cardinale 2.2 vide se neznatne promjene kao npr. direktnog izključivanja kao i uključivanja audio zvuka na kontrolnom displeju, nočna navigacija je isto kao i na iGO vide se popis ulica što na predhodnim verzijama nije bilo, znatno poboljšan je 3D prikaz, a ostalo treba isprobat.
Morate prvo unlock uredjaja napraviti.
Ima li netko link za kartu europe za cardinale?
Evo ja sam je svlacio dan i pol.
http://thepiratebay.org/tor/3600162/...rdinale_EUROPE
Ovaj Cardinale sa cijelom Evropom ne radi na TyTN II.
Kako ili na koji naćin otključat isti uređaj
Porinut novi Cardinale 2.3 isti radi mrkli mrak.
Ima dosta novina u odnosu na predhodnika Cardinale 2.2
kao npr. GPS locator ( kompas) zemljopisna dužina i širina, pa tu je i digitalni sat ( trenutačno vrijeme po točkama)
Ako posjedujete originalni Cardinale, nadogradnja je potpuno besplatna.
Pozz!
Ja naime imam problem sa C250. Naime gore je sve samo ne Hrvatski jezik, a nema ni karte Hrvatske. Ima MioMap 3.2 verz ali iz 2006g. Pa me eto zanima neko "seljacko" objasnjenje otkljucavanja. Vidio sam u nekim postovima neke linkove ali to je totalno beskorisno. Nikako ne mogu naci pravu i odgovarajucu verziju IKAKVOG programa na Hrvatskom a da pri tome mozes ubacivat kartu koju ti hoces...
Uz to sam ubacio neki prog sa ppcwareza za unlock sd-a, i preko sd kartice instalirao nesto na uredjaj tako da imam i explorer itd (MioScript v3.24r)... uglavnom ne znam jel otkljucano ili ne, i naravno kakve koristi kad ne znam sto i kako s tim programima (a mislio sam da je na PPC komplicirano, a lakse je pun klinc)
Sto kako dalje... totalno sam bespomocan?
Hvala!
P.S. Shvatio sam da odredjena verzija karte ide na odredjenu verziju licence, ali jednostavno koji program uopce se moze stavit da sve ljepo bude na 'rvackom!
imam slican problem. imam kartu za tomtoma , a ne znam je ubacit.
radi se o WM6 , vario III
Kako na MIO C220 instalirat iGO
Pomoć!!!
Kako da na Mio C220 via GPS Cardinale instaliram iGo.
Bookmarks