a sigurno je nekaj se sjebalo dok si stavljao softvare, a i nemora biti, mozda sam softvare ima neku gresku. daj da ja strobam. kak si to brisao( s kojim programom?)
Imam jedno pitanjce. Da li se nekome jos,osim meni,
na V600 mobitel restarta kada hocu izbrisati dvije ili više slika istovremeno. Bez obzira koja je rezolucija u pitanju. Dakle označim dvije ,tri ili vise slika i hocu izbrisat, a mob se uljudno restarta. Ima tko kakvu ideju za rijesevanje problema.
Triplets 9_45
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
a sigurno je nekaj se sjebalo dok si stavljao softvare, a i nemora biti, mozda sam softvare ima neku gresku. daj da ja strobam. kak si to brisao( s kojim programom?)
Mislis jel imam isti problem a ne program? Da gledam isti "program". Restart kao označim 2 ili vise slika. Ovaj problem se javlja kad oznacim te fajlove (slike) na mobitelu (znate kaj mislim,ono sa nulom, ne;-) dok sa brisanjem pomocu nekog programa(MPT2,P2kmanager.MSS...) nema frke- sve se obrise taj tren i bez ikakvog problema. Ponovno ubacivanje softvera ne rijesava problem. PROVJERENO.Poslao: IggXy
Ak se razumiš u flašanje ubaci soft isponova i pogledaj jel imaš opet isti program
A da probas ubaciti drugu verziju softvera ?
Don't worry, be happy =)
Moja greška.... problem sam mislioPoslao: merlin10
Mislis jel imam isti problem a ne program? Da gledam isti "program". Restart kao označim 2 ili vise slika. Ovaj problem se javlja kad oznacim te fajlove (slike) na mobitelu (znate kaj mislim,ono sa nulom, ne;-) dok sa brisanjem pomocu nekog programa(MPT2,P2kmanager.MSS...) nema frke- sve se obrise taj tren i bez ikakvog problema. Ponovno ubacivanje softvera ne rijesava problem. PROVJERENO.
To mi se dogadja sa bilo kojom verzijom softvera. Pa cak i sa onom (ne znam napamet koja je ) sugavom koja drzi GPRS non-stop u attach modu. i 38 i 45 i sve koje se mogu skinuti sa coma.fsb.hr ili negdje na netu. ima netko neki link za nekakav TRIPLETS koji mozda nisam probao????Poslao: Mexx
A da probas ubaciti drugu verziju softvera ?
Bookmarks