Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
to je 2.5lcd ili se to meni čini samo?
nije jako! ubiti je ok drugačiji položaj displaya za filmove i te pi*darije
★★★★★
E ja sam KREPAO od smijeha.
pa ovo izgleda ISTO ko odvratni Microsoft Zune. I-S-T-O.
Ali naravno,Apple zombiji će tvrdit da je to nešto najnajnajlijepše što su ikada vidjeli.
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
citio sam to jucer, daleko je to od sigurnog izgleda novog nana....
no ja se nebi zalio,neznak, kinda nice![]()
angels might have been eaten.
Apple je poslao odvjetnike na site koji je to originalno postavio jer se radi o "Appleovom intelektualnom vlasnistvu". Nemam sumnje da je to prava stvar.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
izgleda kao ipod video s kotacicem od nanoa i upola skracen. :S
ruzno uglavnom, ne lici na apple.
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
meni je baš super,napokon je tu veći ekran,neg rospaya di si to našo,imaš neki link
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
Imas usred slikice adresu gdje se u originalu nalazi, no vise ih neces naci po internetu, sve je Apple skinuo.
www.gadgethive.com
ok,tnx,meni uopće nije loše no možda je photoshop
Nokia 3410>Nokia 2100>Nokia 3220>Siemens C65>Nokia 6610i>Sony Ericsson D750i>Sony Ericsson W850i
Carpe diem
Stvarno odvratno ali opet ce nac svoje kupce a ovo mozda nije sluzbeni izgled nego samo jedan od mogucih....
i btw,na istom site-u piše da Apple planira predstaviti novih 5 iPod modela...
Carpe diem
čini mi se ok player, veliki ekran-cool, ali kad samo pomislim koja će im cijena bit...ŠTO DALJE OD MENE!!!!!!!! i stvarno izgleda ko prepolovljeni ipod. Čovječe ti ljudi koji ih dizajniraju su fakat inovativni!!!!!! možda im to bude novi logo- CUT EM IN HALF!!!
i m helping you becouse thats what Jesus would fu**kin do!
tamagochi....![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Vrlo vjerojatno Photoshop... U Appleu ipak nisu toliko glupi da na tržište izbace nešto što izgleda kao oni mp4 playeri iz Mercatonea za 159.99,-
Pa i je photoshop, na vrhu pise ipod.psd... No fora je u tome da je Apple poslao e-mail onima koji su objavili sliku da je to njihovo intelektualno vlasnistvo i da maknu sliku.
To je najcesce dovoljan dokaz da nesto ne valja.
www.gadgethive.com
nastavak tome :
http://www.engadget.com/2007/09/01/u...ly-makes-case/
![]()
meni se čini OK... Zato što su prošli enormni, ovo ti stane manji džep...
LOL,Kinezi su stvarno ažurni,nema što![]()
Mislim da je ova fejk... Sa donje strane se ne vidi neki connector i touchwheel je nekako malen.
www.gadgethive.com
da i ja sam ju primjetio jutros no mislim da su omjeri ekrana i touchweela logičniji nego na prvoj gornjoj fotografiji,da moram pogađat rekao bi da će ovako izgledati
Ajme,fejk ili ne.odvratno je.
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Bookmarks