Imate li kakvih prijedloga za slusalice, do nekih 300kn???? Ionako koristim mobitel za slusanje muzike pa me zanimaju stvarno neke dobre slušalice...
Imate li kakvih prijedloga za slusalice, do nekih 300kn???? Ionako koristim mobitel za slusanje muzike pa me zanimaju stvarno neke dobre slušalice...
Po meni, bilo koje HPM sto dodju uz neki od W modela su prilicno dobre, a dosta njih je taman u tom cjenovnom rangu.
Ja ti preporučam hpm 75, kad sam ih ja kupio (26.2) su došle 200 kuna (220 s 10% popusta na keš) u maksimirskoj 78.
A najviše ljudi ima hpm 70 te je najveći problem kod njih što ih ima jako puno fake, a prodaju se pod original te se konektor jako brzo potrga, ali je zato kod hpm 75 taj konektor puno bolje zaštićen- a slušalice su iste kao i hpm 70. Vidi sliku:
Iako sad imaš i hpm 82 koje imaju "daljinski", iako mi to ne treba- pošto ima patch da prebacuješ pjesme stiskom na onaj gumb za javljanje (na slušalicama)- a hpm 82 dođu, ja mislim, 340 kuna.
Tako da je moja preporuka hpm 75. Da, ako su slušalice original- moraju ti dati godinu dana garancije (ja sam uz fake hpm 70 dobio 3 mjeseca).
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ja sam dosad koristio hpm75 i baš sam ih kupio u Maksimirskoj i još su pod garancijom, al sumnjam da bi mi htjeli priznati garanciju pošto se dolje kod konektora na onom spoju vidi žica, što je posljedica savijanja naravno.
Pa ako tko ima iskustva s tim, svaki savjet je dobro došao.
S čim, popravljanjem tog konektora?
Bila je neka tema kako naraviti slušalice od punjača i tako još neke stvari, ali je ne mogu sad naći. Možda tamo imaš objašnjeno kako.
Ali ne kužim kak si savijao hpm75, ali dobro. Pa, odnesi na servis- nemaš šta izgubiti.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Bookmarks