pa ne treba al bi bilo pametno...ovisi u kakvom je stanju mobitel...nznm radije da uzmeš w950? par stotki gore al opet se isplati...a ak niš nije ni ovo loš izbor a za masku pojma neam
di se može najjeftinije nabavit...
nudi mi čovijek nekorišten sa godinu dana garancije koja je počela teći u prvom mjesecu za 1000kn...dali se to isplati uzet...i dali se može zamijenit maska u servisu...mislim da je crni, a ja bi bijeli![]()
![]()
![]()
kamera mi nije bitna...pretpostavljam da treba odma upgradeat softwear...
pa ne treba al bi bilo pametno...ovisi u kakvom je stanju mobitel...nznm radije da uzmeš w950? par stotki gore al opet se isplati...a ak niš nije ni ovo loš izbor a za masku pojma neam
Maska, odnosno kućište, se da promijeniti, ali nije jeftino. Mislim da ti se to neće isplatiti...
Upgrade softvera je stvarno jednostavna stvar - instaliraš program s CDa na PC, spojiš mob kabelom, pokreneš program, i ko' tuljan klikaš "next" i radiš što ti kaže (ugasi mob, upali mob, izvadi bateriju, uključi kabel) - sve ide automatski, a upute su i na HR i na EN, kako ti paše. Jednostavnije nego instalacija IE 7![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
mobitel je nov i nekorišten...
w950 mi je bzvz...nema QWERTY i ružan mi je...a ovaj čitam da i tako ima dovoljno dobar zvuk mp3-ca...
aha...to mogu i doma...pretpostavljam ne gubi se garancija znači...i to baš moram imat kabl ili je dosta i bluetooth...![]()
moraš imat kabel al i tak ga dobiješ s mobm, i ako radiš update prek seus-a kak je devil rekao garancija naravno ostaje
Bookmarks