ajme, nije dosta sto mi se prijatelji vise ne skidaju sa kompica, sad ce i kad se skinu visit na mobitelu...![]()
Na sam spomen vijesti da Blizzard službeno razmišlja o mobilnoj aplikaciji za online igru World of Warcraft lako je zamisliti horde ljudi koji padaju pod tramvaj i teturaju po ulici buljeći u mobitel. No čini se da u Blizzardu ipak imaju na umu nešto manje opasno po život
Mobilna aplikacija za World of Warcraft još je u fazi razmatranja, stoga je ne treba očekivati uskoro; vjerojatno tek nakon što se pojavi nova generacija iPhonea. No ideja je zgodna i zasigurno će osigurati Blizzardu još pregršt zelenih novčanica od njihove ultimativne zlatne koke.
Suosnivač Blizzarda Frank Pearce tvrdi da vjerojatno neće biti riječ o pravoj aplikaciji za igranje na mobitelu jer bi takvo što bilo nepodnošljivo sporo (pogledajte u videu ispod kako to izgleda na iPhoneu), već o jednostavnijoj aplikaciji koja će vam omogućiti da pogledate stanje na aukcijama i pročitate poštu u igri.
http://www.youtube.com/watch?v=4nLC6SdTgQQ
izvor:t-portal
ajme, nije dosta sto mi se prijatelji vise ne skidaju sa kompica, sad ce i kad se skinu visit na mobitelu...![]()
After all...
tada bi i još se povečala prodaja mobitela
jer bi ih ekipa hitala u pod .... kad bi izgubili![]()
Svi mi imamo VREMENSKI STROJ:
u PROŠLOST nas nose sjećanja
u BUDUĆNOST nas nose snovi CLICK HERE Thx
ja sam čuo da će se poći
zato i prodavati rami, grafičke,
za mobitele...
mini 8800gtx![]()
Bookmarks