ako ti sad hrsi samim pojačavanjem ćeš izazvati da više hrsi ,to bi trebao odnijeti na servis ako imaš garanciju
ovak ... kad slusam muziku na mobu pojacam do kraja ... i u zvucniku hrsi ... ?? jel se da kako sredit da nece hrsat...i jos me zanima...onaj kod za pojacavanje zvucnika...jel dobro il ce jos vise hrsat?
ako ti sad hrsi samim pojačavanjem ćeš izazvati da više hrsi ,to bi trebao odnijeti na servis ako imaš garanciju
Ako ga pojačaš do kraja i on krči, onda to nije ništa čudno...kod većine mobitela dolazi do krčenja kod max.glasnoće zbog pojačanih basova i sl. Ako ti krći dok je zvuk tih, odnosno nije pojačan do kraja, onda bi to mogao biti problem...
Bom Chicka WahWah
ne...kod nekih pjesmi samo hrsi ako je na 14 pojacano...kad smanjim za crticu onda ne ...
dajte mi jos recite ona tema kao dubrovnik...kad je dan je dan na slici,kad je mrak je slika mracna i to .. i gore sat lijepi kaze...jel se da napravit tako svoja kao tema kao to dubrovnik???..hvala
ne , bar ne ako ne mislis petljat po rom-u mobitela i izgubit garanciju
sto se krcenja tice , meni ne krci ni kad stavim na max glasnocu , mp3ce su od 128 na dalje kvaliteta , nista posebno . nesto ti ne valja sa zvucnikom ja bi reko.
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
promijeni equalizer,kada je na rock "hrsi",stavi na normal... a sve ti je do pjesme,smanji ispod 7 i onda pusti neku laganicu klavir neki,nesto sa cistim zvukom,ako bude tada "hrsalo" imas problem
Bookmarks