Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 6 od 6
    Pravi forumaš Postignuća:
    VeteranVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Nokia 6650 fold
    Operater
    Tmobile
    Godina
    42
    Bodovi
    11.968
    Nivo
    26
    Bodovi: 11.968, Nivo: 26
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

savjet-što treba kupiti početniku?

ne znam jesam li pogodio pdf,pa se ispričavam modovima ako nisam...
    ovako-trebao bi mi neki GPS uređaj za snalaženje po Hrvatskoj (trenutno mi je bitna Hrvatska,posebno Istra i Dalmacija),koji bi bio jednostavan,nezahtjevan za korištenje,te naravno,ne preskup.da naglasim,mislim SAMO na gps,kombinacija sa mobitelom\PDA je prekomplicirana.
    evo recimo,na jednom forumu su hvalili navigon 2100,pa mi recite što mislite o tome?
    s druge strane,čovjek prodaje neki LG LN550,o kojemu opet ne znam ništa,jer sam totalni noob na ovom području.
    pitanje glasi-na što obratiti pažnju prilikom kupovine,te koje modele mi preporučate?

edit:što znate o onom vivaxu viaGPS 350?cijena mi djeluje ok,a kaže da ima najdetaljniju kartu Hrvatske,što meni i treba...

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    Samsung galaxy s10 duos
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.516
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.516, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa gdje poceti
    ajmo o vivaxu-cijenom je ok,cijeli program na njemu je cardinale sa po meni najdetaljnijom kartom hrvatske,imo sam ga prilike samo pogledat tj.primit i osjetit težinu i moram priznat za taj novac 999kn (zadnju cijenu vidio) isplati se,kakav je u praksi to neznam,ali dosta korisnika na ovom forum ga je kupilo i znat ce ti bolje rec,dalje-po meni svi ti gps uređaji imaju istu glavnu funkciju a to je gps ovo ostalo određuje cijena i normalno koji je program gore i firma koja radi tj. više koji je gps modul ugrađen,što se tiče lg na njemu je kvalitetan sirf star III,nocni rezim rada 3.5 " lcd,sve u svemu nije loše ali s time da i vivax ima sirf III i isto tako 3.5" lcd i malo jaci procesor sve u svemu ja dajem glas za vivan viagps 350,jer ja na pda koristim cardinale 2.3 od tog uređaja program i do sad me jos nije krivo naveo
    ***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Jun 2006
    Mobitel
    N70, E71
    Operater
    TELE 2, T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Budući da danas svi uređaji (ili barem velika većina) koristi SIRFIII čip razlika je u instaliranom software-u vezano za samu navigaciju, a kod hardware-a u tome što neki skuplji modeli - Garmin npr. imaju podršku za bluetooth isl. Najvažnija stvar u cijeloj priči je karta, ako ona nije potpuna i navigacija je loša - TomTom je jedan od najpoznatijih ali mu je karta za RH puno slabija tako da samo za Hrvatsku nije dobar izbor i njega nemoj razmatrat.

Imam taj Vivax i radi odlično, a budući da su osnovni modeli drugih proizvođača dvostruko skuplji, a ne nude ništa što ovaj nema, to je definitivno best buy. Na njemu je zadnja verzija Cardinale i zato je taj uređaj odličan izbor za nekoga kome treba samo Hrvatska, samo karta ako se kupuje pojedinačno košta 700kn. Ako ti ne treba opcija pregledavanja slika i reprodukcije mp3ca koje neki modeli podržavaju nego samo navigacija za RH - ne možeš pogriješiti sa VIVAX-om.

Budući da ne dobiješ kućni punjač savjetujem da kupiš univerzalni za nekih 35kn u Metro-u - jedan od konektora paše na VIVAX-a, ja sam se zeznuo jer sam naručio za njega kućni punjač i platio dvostruko više, a kod ovog univerzalca podešavaš napon i imaš nekoliko tipova konektora za smiješnu lovu.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jun 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uzmi si vivax-a , moji kompe na poslu su zadovoljni, a bogami su ga vec i uspjeli razbiti i doc do windows-a, pa sad vec mogu instalirati i druge programe sa kartama cijele europe !!!!
    ja ga nemam, ja imam ppc asus, ali ako gledas na pare, za te pare neces nac nista bolje sigurno !

Pravi forumaš Postignuća:
    VeteranVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    Nokia 6650 fold
    Operater
    Tmobile
    Godina
    42
    Bodovi
    11.968
    Nivo
    26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e to dečki-puno hvala.
    dakle-vivax je best buy?a zar s njim ne dolazi karta,nego se mora kupit posebno?ako da-onda me zanima to sa probijanjem...

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    Samsung galaxy s10 duos
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.516
    Nivo
    27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s njime dolazi karte hrvatske,sve dobiš za te novce
    ***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Pomoc pocetniku u vezi domene i foruma
    By avantgard in forum Internet i zaštita
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 11-02-2008, 16:36
  2. Hitno mi treba savjet!!
    By THE NO in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 08-03-2007, 12:22
  3. treba mi mp3 ...
    By Celikkk in forum Aplikacije
    Odgovora: 31
    Posljednji post: 18-01-2006, 00:52
  4. Kupiti ili ne kupiti? (N3660 ili N6600)
    By Brunek in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 59
    Posljednji post: 08-04-2004, 23:16
  5. sve mi treba
    By ssaruni2 in forum Općenito
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 17-02-2004, 22:30

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke