mislim baš sam dala puno podataka!![]()
moby t610 na komp povezujem preko bt i traži me neki PIN koji valjda treba kreirat ili kaj već?![]()
di?kaj?kako?![]()
thnx unaprjed!![]()
**take another little piece of my heart**
mislim baš sam dala puno podataka!![]()
moby t610 na komp povezujem preko bt i traži me neki PIN koji valjda treba kreirat ili kaj već?![]()
...pa traži te pri povezivanju dva uređaja...najprije napišeš na jednome od ta dva npr. 1111 ,a zatim i na drugome ponoviš isto 1111 i to ti je to...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
thnx![]()
i još me zanima kad sad radim ono za uspostavljanje veze (ko ono kad se spajam na carnet) kad uđem u propertis trebam neki broj stavit, dal isti onaj kojim se spajam na carnet? i dal ista šifra i password?
...uspostavljanje veze sa čime...sa t610 ili ...
kad sam ukucala pin onda mi se pojavio onakav prozorčić kakav se pojavi kad idem na net i traži me da stavim podatke (a ja naravno neznam kaj da stavim) , da da kad povezujem komp s t610
...ma ne trebaš nikakav broj...a to što te traži da staviš nekakve podatke,ne bi ti znao baš objasnit...sorry...
thnx svejedno,još cu ja malo to istrazit![]()
...evo,baš sam danas uzeo BT dongle pa sam se i ja malo igrao...
...uglavnom,nema nikakvog štimanja,bar ne kod mene...jedino što trebaš,ako npr. želiš poslati sliku,odeš u folder sa slikama,klikneš DESNOM tipkom miša na sliku,zatim potražiš *Send To*,malo pričekaš pa onda *Bluetooth* i onda odeš na ime tvog moba...ali,tako je kod mene pa ne znam da li će ti to puno pomoći......
e da zbilja zaboravila sam se zahvalit, pomoglo je, thnx![]()
...it`s OK...i drugi put...
Bookmarks