bok svima imam mobitel Soony Ericsson V630i i malorpije sam skinuo SuperBluetooth Hack ali mene zanima kako to staviti na mobitel kad ima nekolike mape i nekih fileova please help![]()
![]()
bok svima imam mobitel Soony Ericsson V630i i malorpije sam skinuo SuperBluetooth Hack ali mene zanima kako to staviti na mobitel kad ima nekolike mape i nekih fileova please help![]()
![]()
ako imas USB-kabel spoji mob preko njega i kad tise ucita mobitel na PC-u spremi taj fajl u other(ostalo). skines usb onda i na mobitelu udes u ostalo i stisnes instaliraj i spremis u programe i odna pokrenes u programima
ček...treba ti sve bit u jednom jar fileu....nisi to smio raspakirat
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
spakuj to opet u rar s tim da ti na kraju bude .jar i onda ti je najlakse preko my phone explorer ubaciti u other
###1410989180026
ok, ime sve govori, ali ja sam stavil ga na mobitel, al nekuzim kak upast nekome u mob prek toga?! jel je moguce iz jukeboxa u kaficu iscupat neke stvari prek toga?!
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Sad sam tek vidio da slicna tema vec postoji, pa cu ovu zatvoriti.
![]()
Bookmarks