cek malo. to je preko operatera ili?
HA! Odoh na more sa roads live slikicama!
Pošaljem KARLOVAC na 2200 i dobijem na mob slike sa kamera postavljenih na naplatnim kućicama i tekst sa opisom stanja. Na putu provjerim trajekt za ZADAR a na povratku LUCKO. Skroz neloše obzirom da je besplatno još ovaj vikend :-)
Kažu da se čeka na puštanje još lokacija (uglavnom trajektna pristaništa) - valjda je problem u linijama i spajanju na server. Za sada postoji dosta graničnih prijelaza i naplatnih kućica i jedna lokacija u Zagrebu (mislim sve skupa oko 18) a za popis svih lokacija (kodova) šalješ "?" na 2200.
Pozdrav!
cek malo. to je preko operatera ili?
jest, HTmobile u suradnji sa HAKom
Bravo bravo odlicna informacija, dobro doduse malo kasno al thanks.
btw: Dobro nam dosao![]()
koliko vidim:došla
i koliko cuna poslje vikenda
ak nije za cik onda se ne isplati.
Imao je, ali samo u Zagrebu i Rijeci i to video streaming koji podržava samo Symbian. Ovo je bolje rješenje. Nadam se da će i VIP uskoro tako, ali nedostaju naplatne u Zagrebu.Poslao: IggXy
Tu foru sa provjerom prometa je Vip imao još prije pola godine,ali ipak super stvar![]()
ma i tak je dobro...
...od danas se naplačuje...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Kolika je sada cijena?
Da, video streaming je još uvijek nedostupan većini. Ovako barem neke koristi i za nas s "običnijim" modelima mobitela.Poslao: Dark
Imao je, ali samo u Zagrebu i Rijeci i to video streaming koji podržava samo Symbian. Ovo je bolje rješenje. Nadam se da će i VIP uskoro tako, ali nedostaju naplatne u Zagrebu.
Imaš naplatne kućice u Zagrebu i to za autocestu prema Karlovcu i prema Brodu: Lučko i Ivanja Reka. Analogno tome, u sms poruci napišeš LUCKO ili IVANJA REKA - ovisi koja ti lokacija treba. U Zagrebu za sada postoji samo Jadranski most i kažu da će se proširivati u drugoj fazi. Uostalom, na wap-u vidiš koje su sve lokacije aktivne i možeš stanje na lokaciji naručiti preko wap-a (link Moja zona - Uživo s cesta) ili dobiješ popis lokacija sms-om ako pošalješ "?" na 2200.
Inače, od danas se naplaćuje - 4,50kn (PDV uključen). Nije baš jeftilen, nešto je skuplje od obične MMS poruke.
Probala sam za vikend i slike su se odlično vidjele (na T610). I dodali su još TP Split i Supetar.
uopce nije....![]()
Pa to je genijalna stvar, 4.5kn uopšte nije mnogo za stvar koja ti može skratiti do nekoliko sati čekanja! Stvarno super stvar....mi još čekamo na MMS i GPRS![]()
Bookmarks