Pamet u glavu!!!
EDIT: Sta je 130kn puno za kalkulator? Isplatise kupit ga i dat te pare,jer ce ti sluzit cijelu srednju skolu,fax.... Ili kupi na pijaci s LCD-om 19" za 11kn...
EDIT 2: I PM sam ti poslo...
pozdrav
evo trebao bi mi jedan kalkulator ovog tipa
http://www.chipoteka.hr/www_new/modu...fra=7160650081
samo ti kalkulatori su stvarno preskupi...jel zna itko di ima kupit takav nekakav ali jeftiniji, tj da je sto slicniji ovome i da ima ovoliki display otprilike... (i da je ovakav ljepi, a ne oni kockasti...)
dali se isplati polovni kupiti od nekoga?
Zadnji uredio WANKoner1 : 02-02-2008 u 00:14
Pamet u glavu!!!
EDIT: Sta je 130kn puno za kalkulator? Isplatise kupit ga i dat te pare,jer ce ti sluzit cijelu srednju skolu,fax.... Ili kupi na pijaci s LCD-om 19" za 11kn...
EDIT 2: I PM sam ti poslo...
obrazlozi
ma puno je...kupis mobitel za te pare...
Kupit ces neko govno za 20kn,i onda kad crkne ili ne bude imalo funkciju koja ce ti (100%) trebat,kupit ces skupljeg. Rijesi se tih stvari odmah...
Imamo mi u Dalmaciji izreku: Tko ne plati kurvu,platit ce doktora... As you wish!
ma i problem je sto stari nece dati tolko za kalkulator...
jer ono, ipak prvi razred, jos pun razred predpubertetske djece sto skacu naokolo i vec je mom frendu nastrado kalkulator tako...pa ono bed mi je dat 150kn...
ja san da 230 kn za svog Texsas instruments nežalim niti jednu lipu koju san da u njega jer u dvi god još se baterija nije potrošila a radi ko lud
Lijepo kupi i pazi na njega. Ako ces razbijat,onda ne kupuj nis...
Imam ja takav i vjeruj mi, vrijedan je svake lipe.
Takav sam ja kupio u Metrou na početku školske godine za oko 70 Kn
W810i™ R4EA031, XSound™ CyberBass™, Toshara_153.9_megamax Driver , GFX, Elfpack
Accessories: MPS-60 + Sony MSPD 2GB High Speed+HPM-75
Ako ti treba neki za gluposti, kupi Sigma za 25 kn u Metrou.
A ako hočeš nekaj kvalitetnijeg i skupljeg, HP.
Imam takav digitron, i takav slican ali sa vise funkcija i prezadovoljan sam, ima jos mogucnost pretvorbe iz dekadskog u hexa, octal, binarni sustav.
A kaj se tice Texas Instruments, to je bog za kalkulatore, nema kalkulatora do texasovih![]()
HP ovi su bolji i brži al oni su neklasični kalkulatri naprimjer operacija zbrajanaj ide
2
enter
3
enter
+
enter
i dobijete rezultat pet al oni su kompliciraniji no definitivno brži kad se nauči služit s njima
a ni texsas nije baš najklasičniji no brzo se na njega nauči prije nego na HP
a za ovaj kalkulator se definitivno isplati dati 130 kn praktički nemože bit jeftinije
ako ti je to skupšo pogledaj ovo
http://www.chipoteka.hr/www_new/modu...fra=7160240000
Isplati se dati toliko para za taj kalkulator... nemoj zalit, jer dobro ce ti doci... ja imam neki casio koji racuna integrale i tako sta, al izgleda kao obicni, niti ima veci display, nego samo ima neku foru kak to izracunati (upute imaju preko 200stranica, ali malog formata - nikad ih se nisam potrudio procitati)...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
E,ja sam slican ovom tvojem kupio u china shop-u,dobio sam sve uputsva,rezervne baterije,Casio,jos mislim da je orginal,ima skoro sve mogucnosti,40 kn![]()
Takoder kupio imitaciju casio digitrona..brzina potpuno jednaka i sve provjervali i jedina je razlika u imenu i nicem drugom,cijena 40 kn i bice ti sasvim dovoljno a ak ti kasnije bude trealo za crtat grafove i te gluposti onda ces davati i po 400 kn za digitron..
Ja sam vidio kinesku kopiju CASIA, i osim što ima AA bateriju, največa razlika je što je ovaj nekoliko puta sporiji. Jednom smo ga zaposlili na nekoliko minuta.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
bas kopija ovakvog znanstvenog?
di to?
jer u kojem god sam bio kineskom nema nista slicno
sto se tice sporosti ,nema problema, jer mi treba uglavnom kvadrat,korijen,zagrada,sin,cos, nista previse
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ja sam za svoj kalkulator dao 150 kn i s njim sam zadovoljan, stisneš sinus nečeg ili bilo što i odmah je isti tren izračunao
|\/|0T0r0La
130 kn puno za kalkulator!? Da samo znaš koliko je to koštalo kad je meni trebao.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Zadnji uredio WANKoner1 : 03-02-2008 u 14:21
skuzio sam ga otprilike...samo se jos mucim di mogu razlomke ako je moguce...
Bookmarks