P520 zvani Armani, zanima me koje su razlike između tog modela i njegove kopije, uzeti kopiju ili ne?.. svaki odgovor i pomoć su dobro došli![]()
P520 zvani Armani, zanima me koje su razlike između tog modela i njegove kopije, uzeti kopiju ili ne?.. svaki odgovor i pomoć su dobro došli![]()
...o kakvoj kopiji govoriš...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Kopija u smislu vanjskog izgleda mobitela (viewty,iphone) ili one kineske kopije ?njegove kopije, uzeti kopiju ili ne?
ma našao sam oglas od jednog lika koji glasi:
Samsung Armani, orginal kopija, full oprema, identičan orginalu, sa softwareom od orginala, radi na sve mreže...
e sad što možete zaključit iz ovoga volio bi znat..
...ili točnije, u slobodnom prijevodu oglas glasi - Samsung armani , kinesko shranje i kopija, koja budala nasjedne na full opremu i ime prodam mu ga za masne pare.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ova je dobraSamsung Armani, orginal kopija, full oprema, identičan orginalu, sa softwareom od orginala, radi na sve mreže...orginal kopija..molim te reci mi kako kopija može biti orginal ??wtf??nijedan chinese mobitel ne može kopirati orginalni soft (symbian,WM ,bilo koju platformu) Garancija??Nema je.Ako mobitel rikne za tjedan-dva tko će ga servisirati?
a dobro, ja sam samo pitao jel se isplati to kupiti..
Te chinese gluposti nemoj ni gledati,kamoli kupovati,nema garancije pa kad se pokvari možeš ravno u smeće s njim,ako želiš pravi samsung armani onda skupi lovu i kupi.ja sam samo pitao jel se isplati to kupiti..
Bookmarks