Zanima me jeste li imali iskustava sa doticnim zvucnicima u kombinaciji sa Denon ili Rotel pojacalima (bez obzira na model ili cijenovni rang).
Naime, s obzirom da se DALI u RH moze dobaviti samo na jednome mjestu (govorim o kvalitetnijim serijama ovoga proizvodjaca, uzeo bi ili Ikon 7 ili Ikon 8) ogranicen je izbor pojacala sa kojima ga mogu probati.
S obzirom da doma imam Sony stereo pojacalo QS razreda i Rotela novijega datuma, a da sa niti jednim od nijh nemam prilike isprobati zvucnike u prodajnome prostoru, zanimala bi me iskustva, ako ih tko od vas ima.
Sto se kombinacije DALI/Denon tice imam priliku za prodajnu cijenu koju mogu postici za navedeni QS Sony, uzeti Denon pojacalo novijega datuma (PMA 700AE), tako da mi i to dolazi u obzir.
Bilo kakva iskustva oko spomenutih zvucnih komponenata i zvucnika su dobro dosla.
Zahvaljujem na eventualnim odgovorima.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
zasto nemas priliku isprobati zvucnike na svome pojacalu?
koliko znam za Dali je zaduzen Nove boje zvuka,prilično neprofesionalno od njih ako to ne dozvoljavaju s obzirom na koji cijenovni razred zvučnika uzimaš.
ako razmišljaš o Denonu za kojega je zadužen Komteh tamo neće biti problema sa slušaonicom i setupom jel frend je u prodaji i spojit će ti što poželiš.
angels might have been eaten.
Bookmarks