Zanima me dali negdje ima za kupiti graficka od 2gb sada imam od 1gb pa bi presal na 2 ali gdje god sam gledal nisam nasal
Ne znam bas jeli koja uopce pustena u prodaju, zasad sam naletio samo na ovu. Vjerujem da ce ovo kostati 4000+ kn dok dode kod nas...
Edit: Mislim da ova nece niti biti u prodaji:Ali zato se mozes nadati ovoj.Code:We should note that ATI is the exclusive seller of their workstation line of graphics products, ATI FireGL from AMD, and has no plans to bring on AIB partners for this line of products.
zašto ti koristiš grafu pa ti triba 2 gb i koliko znam tek je nedavno izasla prva gamerska 1gb i to ati 3870x2 a sad ako ti radis u CAD-u tj. si profesionalni elektromehanicar il dizajner 3d stvari il slicno s 26+ inch monitorom onda uzmi na 3 sli maticnu spoji 3 8800 Ultra
i u grafama se ram zadnji gleda on sluzi 90% radi rezolucije
gledaj brzinu GPU memorije blabla 512 je i previse a koja je to tvoja grafa od gige bas me ono zanima
Zadnji uredio OuttaControl : 11-02-2008 u 15:49
On je napisao da ima od 1gb grafu. Makar ni ja ne kuzim previse sto ce mu 2 gb, kao sto je outtacontrol napisao nije sve u ramima...
ah, mozda bi covijek voliko igrati crysis na full hd..
Znam da ima grafa Nvidia 8600GT ILI GTS od 1 GB, ima mi je rodjak i stvarno je igra fenomenalna.. ali ja ti nebi preporucio da to toliko "jako" kupujes ako nemas neki stroj od procesora i naravno dovoljno memorije ne samo prostora vec i brzine.
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
nema niti jedna nvidia 1gb osim quadro serije koja košta kojih 30'000 kn (zte od gb
ovo ne želim komentirati... CLOSED
Bookmarks