Mislim da takvo nesto ne postoji,a i ne vidim sto imas od toga. Ako origigi cooler ubrzas (jer ne zelis kupit brzeg) smanjio si mu vijek trajanja... Jedino znam da programi za dijagnostiku ocitavaju brzinu coolera u okretajima u minuti...
Neznam ako postoji, ali ja bih htio regulirati svoje coolere znaci brzinu i to u kompu, e sad ako postoji neki prog pls neka bude <5mb jer sam na dial-up a jako puca veza THX!![]()
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
Mislim da takvo nesto ne postoji,a i ne vidim sto imas od toga. Ako origigi cooler ubrzas (jer ne zelis kupit brzeg) smanjio si mu vijek trajanja... Jedino znam da programi za dijagnostiku ocitavaju brzinu coolera u okretajima u minuti...
aha, ah mislio sam jer mi se kao da jedan cooler ugasi ocito od proc.-a onako nes skljocne i onda se prest. vrtjet pa onda nakon 30 min se ponovno upali...ah steta.
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
e sad tu je shit sry na izrazu, inst. speed fan i ocitava mi da je fan 3 60 C a ostali po 30, i da je 60 highly critical, e sad, kako da ja opet to cudo pokrenem, i mogu li preko sf-a?
Takvi programi postoje. SpeedFan podržava neke matične, ali u pravilu večina boljih matičnih ima svoj utility, a mora postojati i podrška od strane matične.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Bookmarks