Imam SE W810i i SE PC Suite. Skinuo sam zadnju verziju softvera i kod instalacije i prvog pokretanja sve je prošlo OK. Nakon toga, kada spojim mob, komp ga prepozna i pojavi se u device manageru ali ga PC suite ne prepozna, tj. tamo ga nema. Nije mi se to dešavalo samo sa ovo verzijom softvera nego sa svima. Ima li itko sličnih problema? Kako to riješiti?
jesi stavio dobar driver za mob u comp ?
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
e to se i meni događa na m600...ne nalazi ga jednostavno. a pri instalaciji drivera mi javlja neku grešku :/ al ok prepoznaje mi karticu pa nije greda![]()
možda driver koji imaš nije kompatibilan s pc suitom koji imaš
Sony Ericsson G700 smartphone + 4GB Memory Stick Micro M2
Svojevremeno sam ludio zbog toga. Uspio sam riješit problem ali skoro da i neznam kako. Preinstalirao sam drivere za BT i PC suite i sada je ok.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
ma nije, driveri su isporučeni s softwareom na cd-u...al opće mi nije više do toga... kopiram zdravoseljački prek removable diska![]()
ja imam isti problem s k750.... tj. imao sam...riješeno nakon instaliranja na drugi comp...sve isto sam napravija i na jednom radi a na jednom ne
da ne otvaram novu temu,tu cu upitat,izgubio sam onaj cd kaj dolazi sa k750i,kaj mi sad treba da ga spojim sa kompom,tocnije da prebacivam podatke sa kompa na mem. karticu u k750 i obrnuto..hvala
MyPhoneExplorer
https://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=43669
Samo to? To bi navodno trebalo raditi cak i bez drivera...
Kad spojis mob USB-om na komp, jel te pita mob za nacin spajanja? Jesi probao tu odabrati File transfer mode?
mislim da i ne, jer mislim da tek kod novijih SE-a je tako. npr, kad sam imao w810 radio sam bez cd-a, kao sto mogu i sad na w880, a prijatelj je morao instalirati usb drivere sa cd-a za k750 da mu radi...
@tomy: mislim da ce radit jer bi usb driveri trebali biti isti, probaj...
cvita
Ako su za K750 potrebni driveri, evo ih ovdje.
Ako kome treba, evo i driveri za W800.
uspio sam,radi! hvala! treba malo duze cekat al proradi..
Bookmarks