ako symbain nije baš ono "pod mus", onda pogledaj Nokiu 6288, ili potražiti 6233 (nezaključanu), a od symbiana, neznam...
E65, ali dođe malo više od 1000kn
a od SE-a, K800, W810
Eh ovako ni sam ne znam koji uređaj bih mu preporucio.
Uvjeti:
-nokia(poželjno zbog symbian-a) ili sony ericsson
-solidna baterija(znaci oko 1000 mAh)
-mrvicu vece tipke(kao na 6233 ili na E50)
-treba raditi na sve mreže
-kamera bar 2.0 mpx
-utor za memo karticu
-candybar ili preklopni(poželjno)
-da nije skup(max 1000 kn)
Meni jedino na pamet pada 6233/6234(ali 99% tih uređaja je zakljucano), E50 i N76 a N76 ima preslabu bat i previše je novaca za njega jer on ne želi dati za mobitele kao ja dok je prije bilo obrnuto...hehehe![]()
ako symbain nije baš ono "pod mus", onda pogledaj Nokiu 6288, ili potražiti 6233 (nezaključanu), a od symbiana, neznam...
E65, ali dođe malo više od 1000kn
a od SE-a, K800, W810
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Klizni kod njega ne dolaze u obzir(kao ni samsung, motorola ni LG).
Da to sam ja razmišljao o K800, nekako mi je to taman za njega i još k tome voli fotkati.
Symbian zato kaj ih je vec imao pa se je naviknu jer su svi veoma slicni za koristiti makar symbian kao symbina zbog progica i sl njemu ništa ne predstavlja...hehehe
A onda mu nabavi K800...
sa njim će biti zadovoljan, pogotovo ako voli fotkati i ako puno priča (jer ima dosta dobru bateriju)
Pa ja bi preporucio n70 ili 5500,upravo ga koristim,i super mob![]()
Od nokia bi preporuci 6233 ali nekak mi se najbolje cini da bi mu pasao k800...
Zadnji uredio Quark : 14-02-2008 u 13:01
http://www.simpledirectoryanalyzer.tk
Besplatni .NET program za analizu bilo kojeg foldera na racunalu.
Evo ovako u nedoumici koji mu nabaviti pa jer može neke prijedloge.
Razmišljam o E50, K800 i upravo ugledah K770
Ne znam koliko tvom starom treba symbian,ali budući da vidim da uspoređuješ dummy-e i symbian pretpostavljam da mu ne treba
Ja bih gledao između K770 i K800. K800 ima mrvicu veći ekran (2'' naprema 1,9'') i bljeskalicu,ali je zato i dosta deblji. Mislim da je K770 dobar izbor,samo ne znam može li se naći do 1000 kn![]()
hm... da...
K770... samo što je on po oglasnicima od 1300kn pa naviše...
u usporedbi E50 vs K800/K770, uzmi neki od ta dva SE-a... brži su od E50 i imaju daleko bolju kameru... a sam si rekao da ti otac voli fotkati...![]()
K770 je noviji model od K800 pa je mozda s te strane bolji izbor.ipak meni se vise dizajnom svidja K800,koji je robusno dizajniran i sa opako dobrom kamerom.
AF i ksenon bljeskalicu nema ni danas veliki broj modela.
Evo ovako uspoređivao sam dummy i symbian zato jer je stari vec koristio symbiane i zato jer su svi full slicni pa ima manje prilagodbe na novi mobitel a i E50 mu se sviđa i bio je oduševljen telefonom dok sam ga ja imao zbog metalnog kucista i zato što je tanak. Tako da je kupljena Nokia E50 pa tema može pod ključ...hehehe
![]()
Želja ispunjena
Ukoliko netko bude imao potrebe ponovno razgovarati o ovome, tj. ako kupuje/zamjenjuje sličan mob, neka me obavjesti na PM - i temu ću ponovno otvoriti.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks