Dvoumim se izmedu ova dva modela. Nisam strucnjak, cini mi se da su po karakteristikama isti samo je razliciti izgled. Tako da molim preporuke![]()
Dvoumim se izmedu ova dva modela. Nisam strucnjak, cini mi se da su po karakteristikama isti samo je razliciti izgled. Tako da molim preporuke![]()
ovisno za što ti treba mob...
dosta toga im je slično, tj zajedničko...
Ukoliko pišeš dosta mailova ili puno vrmenea surfaš netom sa mobitelom, onda uzmi E61i. jer ima veći displey, qwerty tipkovnicu, jaču bateriju.
Ako mob koristiš pretežno za razgovore i SMS-ove i eventualno ponekad pogledati e-mail, onda E65...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
treba mi za instalaciju skypea (fringea) il neceg slicnog. Dakle voip opcija.
Nemaju li oba dva voip opciju? Zasto onda E61i zbog baterije?
Mislim da ti je E65 praktičnija što se tiče toga, mislim na držanje u ruci za vrijeme razgovora.
Zemi si E65,ljepsi je,kompaktniji,ima kvalitetan slide,ima duplo vise rama od E61i,i ima obicnu tipkovnicu (sto je meni definitivno plus)...
meni se svidja više E65 i radije bih ju uzeo nego E61i manji je...najbolji slide kod nokie...i još hrpa stvari kao npr dobar disp i srenja kvaliteta baterija...bar ju nemaš s čime isprazniti sam tak..
@rock star...gle imao sam jedan mob s qwerty tipkovnicom i totalno je dobro pisati na njoj...jako brzo se piše s 2 ruke naravno i samo tak rukeš ono što si zamislio na mob tj u poruku ili bilo gdje... ali jedino što me smeta kod tih mobova s qwerty tipkovnicom je to što su veliki i nisu prakticni ali što se tice qwerty -a samo pohvala
★★★★★
Bez razmisljanja e61i , e65 je ljepsa al onda po tome bi kupovali samsung. Imao sam i e65 i e61 znaci stariju verziju bez kamere i u tom slucaju bi opet uzeo e61 . Baterija od 1500mAh JE nenadjebiva , stabilnost os kod pregledavanja web stranica. Mob je sirok ali i tanak. Znaci imao sam e65. Dobar slide ali i on se rasklima , maska se guli, svjetlo na tipkovnici voli krepat ,i meni se to desilo. Morali su mjenjat pola djelova za to. I nema duplo vise rama (krivo su napisali na gsm areni)
Zadnji uredio Vatrogasac : 18-02-2008 u 08:07
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
64mb. A kad se digne os onda oko 20
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Bookmarks