Jel mi se isplati uzeti nokiju n93 za 1200kn?
Malo joj je prednja maska izlizana i od opreme ima samo karticu od 128 i punjac.
Ako mislite da ne predlozite nesto drugo u tom cjenovnom rangu...
Jel mi se isplati uzeti nokiju n93 za 1200kn?
Malo joj je prednja maska izlizana i od opreme ima samo karticu od 128 i punjac.
Ako mislite da ne predlozite nesto drugo u tom cjenovnom rangu...
pa ne znam, ja sam je imao, i bila je ok jedino sto ne volim preklopne mobitele, i ovaj je malo veci.. no isplati se ako je sve ostalo ok! kuciste kupis dost jeftino na ebayu i zamjenis, o tome malo vise zna uvazeni clan Red Dwarf.
Kamera je izvrsna, zbilja ti ne treba fotic uz to, symbian kao takav isto ok, radio ok, ma mob je ok, osim sto je veci i ako ti smeta sto je na preklop
![]()
jel wlan upotrebljiv na takvom ekranu za surfanje? a kamera mi i nije bas vazna...
naravno da je! izvrstan je!
znaci da uzmem bez razmisljanja ili ipak ima neke lose strane?
pa osobno mislim da je jedina losa strana velicina i to sto je na preklop (no to je osobni sud jer ne volim takve mobache), inace za 1200kn ne mozes bolje proc, ako hoces ulozi malo u nju dotjeraj je i imaj ili prodaj! za nekih 2k kn![]()
Hm... meni je cijena malo sumnjiva...
1200kn za N93...
A pored toga dobiješ samo mob, punjač i karticu...
treba prvo provjeriti zašto tako jeftina cijena... da nije mob ukraden...
pa da nebude shranja kasnije, kad kupiš mob...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
pa cuj kako provjerit dali je mob ukraden? jedino po imei broju, znaci zvat koga? policiju? mobis? da se vidi jeli mob prijavljen, no cisto sumnjam![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
i kaj mi onda predlazes?
ako nemas razloga za sumnju,onda uzmi N93,jer za te je novce neces nigdje pronaci.![]()
Jedanput sam uzeo mob sa punjačem i na kraju završio u murji na razgovoru jer je mob bio ukraden...sva sreća da sam imao neke podatke od lika koji mi je prodao mob, pa su ga uhvatili. Od tada kupujem mobove sa svom opremom (mislim na kutiju, upute i ostali pribor), te uglavnom uzimam podatke od osobe koja mi je prodala mob.
U tvom slučaju, jako jako dobro bi provjerio porijeklo moba, jer čim ima samo punjač (koji nije teško nabaviti) stvar postaje sumnjiva.![]()
Bom Chicka WahWah
meni je taj model prevelik.
doslovce ko neka cigla![]()
da uzmi ga .. n93 je super mob..istina možeš ubit nekog snjim... ali takve ponude nema na tržištu(ni crnom).. 2,4incha ti je dosta ...
samsung x460--samsung d-600--nokia 6288--n73--n91me-v630i-6288-lg ku990, s.e g700-lg kf750 + hp ipaq 114
nemaš beda...uzmi to,ulozis nekih 80-tak kuna u flashovanje moba,mjenjanje soft,imei-a,product coda i to ti je to(za slučaj da je zdipljen)......pozdrav
zanima me jos hocu li ga moc prodat kasnije? ne cini mi se da je bas neka potraznja za tim modelom...
ako ga tako jeftino dobijes nece ti ga biti problem prodati jer ne gubis nista.
al bojim se da cu jako tesko nac kupca... ipak je to ogroman mobitel
ja bi ga uzeo za 1200 daj ga meni..hehe.. ali kad bi mi netko ponudio uzeo bi...
samsung x460--samsung d-600--nokia 6288--n73--n91me-v630i-6288-lg ku990, s.e g700-lg kf750 + hp ipaq 114
evo da se javim i ja...osobno iako mi je n93 bio preje*en mobite(stvarno je imao sve) p990 mi je bolji.ugl ako ces surfati uzmi radje neki touchscreen jer stvarno je lakse koristiti net s qwerty i TS-om...ugl malo je problem multitapati da bi napisao web adresu ili tako nesto.
EDIT
e da i za 1200 kuna ili se covjeku zuri prodati ga ili je "ispao iz kamiona" tj.metoda lijeva ruka desni dzep
taj sam oglas vidio di tip nudi zate pare.. sigurno je ocajan, jer nije lako prodati takav mob. uzmi mob..jer cijena je fakat mala..ako ja svoju n90 mogu prodati za 1000kn, onda je to fakat mala cijena za mobi koji ima super kameru i wfi.
Bookmarks