Pozdrav svima!

Voljela bih da mi se pomogne u odabiru, naime kupujem digitalni fotic pa me zanimaju vasi prijedlozi od ova dolje 3 ponudjena. Inace, sto mi treba jesu bistre fotografije i mogucnost videa, nista profesionlno, tek za kucnu upotrebu.

Hvala!

--------------------------------------------------------------------------
Digitalni fotoaparat OLYMPUS Camedia C-160 (3,2 Mpixela)

Rezolucija: 3,2 Mpixela
Digitalni zoom: 2.5x
Monitor 1.5˝ kolor TFT LCD zaslon s 120,000 piksela
Programi snimanja (Portret, Autoportret, Noćna Scena, Krajolik).
Tražilo: Optičko tražilo sa stvarnom slikom
Direktan ispis (DPS ): PictBridge podržan, za direktan ispis preko kompatibilnih pisača.
Ugrađena bljeskalica
Brzina zatvarača: 2 – 1/800 sek.
SnimkeJPEG (DCF: "Design rule for Camera File system"), Exif 2.2 podržan, Print Image Matching II podržan, DPOF podržan
Video zapis: QuickTime Motion JPEG®*.
Dimenzije: 110 (Š) x 62 (V) x 37.5 (D) mm (smo tijelo kamere)
Memorija:16MB xD-Picture kartica
Sučelje: DC ulazni terminal
USB Auto Connect sučelje (storage class)
----------------------------------------------------
Digitalni fotoaparat FUJIFILM FinePix A210 (3.2 Mpixela), optički zoom 3x, 16 MB xD-Picture Card

Optički zoom 3x Rezolucija: 3.2 milijuna pixelaUSB, Video outMemorijska kartica: 16Mb Dimenzije 72 x 93 x 34 mm Težina:175 g (tijelo kamere)OstaloAuto Focus White balance override: 7 pozicijaFlash: Auto, On, Anti red-eye, Slow, Off Movie Clips: 320 x 240 up to 60 sec, no audio LCD 1.5 " Pixels 60,000
------------------------------------------------------
Digitalni fotoaparat TRUST PowerVideo 732AV (3,3 Mpixela)

3.3 milijuna pixela2 x digital zoom4 cm colour TFT LCD display File formats: JPG pictures, AVI (10 fps) video and WAV audio (samo Windows)Memorija: 32 MB CFInterface: USB, TV out
-----------------------------------------------------------------

I jos nesto, s kojim bi se dobila najbistrija odn. bistra slika gdje se slika predmet na udaljenosti od 20ak centimetara?

Nadam se odgovorima!