Fire away...
Fire away...
mada preferiram nokije, u zadnje vrijeme mi se sve vise i vise sviđaju SE walkman foni.... Jedan i drugi su mi lijepi, nokia ima bolju kameru (neznam koliko ti je to bitno), Nokia ima jeftinije memorijske kartice.... ja bi rađe odabrao SE zog walkman moba i sto ima predobar zvuk u slusalicama
6500s -> manji, uži (gledano u širinu, ne debljinu), jeftinije memo kartice, 16mil boja displey, 3Mpx kamera sa AF-om i blicom, puno bolje video snimanje, TV-out, izrađen je od aluminija ...
W910 -> tanji, lakši, malo veći displey, više interne memorije (40MB naspram 20 kod 6500s), bolja baterija, walkman soft ...
U biti je pitanje da li ti treba mob s kojim ćeš više slikati ili slušati muziku?
ako hoćeš više slušati mp3 onda uzmi W910, a ako hoćeš više slikati onda uzmi 6500s ...
Osobno sam imao 6500s i mogu samo pohvaliti mob... jako dobra izrada, popravljen slide (u odnosu na 6280/6288)
EDIT: ako je vanjski zvučnik na w910 kao i na ostalim SE-ima (k800, W800/810, k750...), onda je zvučnik na 6500s glasniji (i vanjski i onaj za razgovore)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ja bi radje uzeo u ovoj usporedbi W910 radi veceg ekrana i ugradenog motion senzora...![]()
tesko je reci jer su ipak razlicito orijentirani.zavisi sta je vaznije?glazbene mogucnosti ili sposobnosti kamere?
Bookmarks