puno hvala na nikakvoj pomoci
Ovako, kao prvo n00b sam sto se tice wifi-a
- kupio sam HP IPAQ rw6815 i sve je super i strava ali wifi konekcija mi ne radi kako sam ja zamisljao da bi to trebalo raditi
- kako se konektira na wifi
- imam neke podatke od firme koja ima wifi ruter ali nista, ipaq kaze da je konektiran ali kad odem na IE kaze mi da upisem pravilno web adresu
ako jos sta treba samo mi napisite pa na se nadovezem
hvala![]()
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
puno hvala na nikakvoj pomoci
Rene, jesi probao pretražiti ovaj podforum za sličnim problemom?
Wifi se već mnogo puta spominjao.
MDA Compact IV
jesam ali nisam nasao nikakvo rijesenje
uspijem se konektirati (barem pise da je konektiran) ali ne mogu ici na internet
...e čuj tako sam i ja nešto imao problema s HTC riješio sam hard resetom pa vidi, istina da sam ja, mislim, nešto u postavkama zeznuo pa sam napravio hard reset ili probaj pravilno upisati stranicu odnosno s www
A da li je ruter konfiguriran kao DHCP ili sa fiksnim IP adresama? Kod mene se PPC uredno "prikljuci" na WiFi mrezu s odgovarajucim kljucem bez obzira sto nema upisanu fiksnu adresu (ruter nije DHCP) i naravno ne moze na Internet. Ako je u tome problem, osim IP adrese morat ces upisati i DNS servere od Internet providera.
ok, ali kako je npr. sa HotSpot-ovima po gradovima. Kako se tamo prikljuciti na wifi?
Ako misliš na onaj besplatni Hotspot u Rijeci po Korzu moraš se spojiti i nakon toga obavezno otvoriti internet explorer koji će ti otvoriti početnu stranicu. Na toj stranici samo klikni Ok i veza je uspostavljena.
bas cu probati, a sta je s postavkama u wifi menageru?? kako se one postavljaju
OK, hvala na pomoci, kad probam javim vam ako mi to radi![]()
evo sam da javim da radi i da sam se uspio u Rijeci konektiratihvala
Bookmarks