jesi li pomislio mozda da ti se baterija ispraznila???
Ovako, radio sam backup od GDFS-a i ono Read Flash.
No nakon paljenja i gašenja moba nemrem ga više upaliti!
Neće uopće, da bar pokaže neka svjetla ispod tipkovnice ili ekran da se upali, ali ništa!
Sad neznam šta je!
Hoću ga otključas sa VIP-a pa sam započeo. Ali evo ovo se dogodilo!
Možda neka pomoć?
THX
jesi li pomislio mozda da ti se baterija ispraznila???
###1410989180026
nije prazna jer kad je na komp spojim on se svejedno nepali.
samo ga ti stavi na punjac na sat vremena. i ja sam se jednom tako zezao i bas je to bio problem
nemam punjač tu, budem sutra... (bio je pun kad sam gledao zadnji put)
Ima li možda kakvih drugih stvari?
Jel možda šta oštećeno dok sam radio backup od GDFS-a?
Ak je, može li se vratiti?
Pa da je oštećen software, valjda bi se on upalio al mi ga nebi učitao. Jel tako?
ako si samo radio backup gdfs ne bi trebalo da si sta zeznuo... osim ako nisi prekinuo upola il nesto slicna!
###1410989180026
Nemam pojma.. Ak jesam?!!![]()
flashaj ponovno FS i MAIN,a ako nece tako skini na netu GDFS za K750i i radit će ti 100%...meni je bio GDFS sjeban...i flasnuo sam tuđi GDFS i mob je proradio...
....SonyEricsson C702....
jesi li ga pokusao spojiti preko XS-a i onda flashati main i FS??? jednostavno ugasi ga... ja se kladim da je baterija prazna!!! stavi telefon u usb kablo i drzi ga jedno pola sata vidi hóce li biti kakava reakcija!!!
ugasen tel spojis sa usb a prije toga drzis c!!! trebao bi ga xs prepoznat!!!
###1410989180026
Kako da ga ugasim kad ga nemogu ni upaliti.
Evo šta XS kaže:
Evo loga:
Code:PHONE IS RED RETAIL PRODUCT FLASH CID detected:49 Speed:921600 OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:3525********* CERT:RED LDR:051207 0928 NPACXC1250165_1_SEMC_COMPACTFLASHLOADER R2B Flash ID check:890D Flash props sent ok DETACH CABLE FROM PHONE. REMOVE BATTERY FROM PHONE, THEN INSERT IT BACK THEN PRESS "READY" Abort all operations. Elapsed:22 secs. Abort all operations. phone pre-boot failed,possible RECOVERY needed. Elapsed:41 secs. Abort all operations. Can't load ID loader ! Elapsed:53 secs. Elapsed:53 secs.
Ja sam enterom stisnuo Abort a ne Retry!!!!!!
U p......
Joj, šta da radim?
Zadnji uredio imaticx : 30-01-2008 u 22:00
Sj.. si nešto s GDFS-om, dal ti žmiga lampica od infrared-a kad pališ mob.? ako da to je GDFS u pitanju a uostalm koja korist od Backup-a ako ti XS i Setool ne prepoznaju mob.,kako stavit backup....
tako je frend puko backup od w610 na k610 i mob je išao za dijelove![]()
Zadnji uredio anthony_c : 30-01-2008 u 21:25
Nežmirka, kao da nema "struje"!
Nemoj me j... da nešt nevalja.... Šta sa servisom?
Zadnji uredio anthony_c : 30-01-2008 u 21:49
Definitivno je da si neš zeznuo. Kada dođeš u servis reci im da si pomoću SEUS-a išao nadograditi soft. i da ti se na pola program zgasio i da ti se od tada mob ne će upaliti.
Ja sam imao sličan problem i otiša sam tamo, rekao im ovo što ti gore piše, a kada su ga složili ispričavali su se zbog moguće greške na SEUS-u.
PUNO SREĆE!!!
nema veze nema ti druge nego da to kazes!!!
###1410989180026
veliš da si kliknuo "read flash" umjesto "read gdfs"
da nije tu možda caka!?
Mi6 Black
flashaj tuđi GDFS preko XS++ i mob će ti 100% radit...samo prvo dobro napuni bateriju!!!
....SonyEricsson C702....
ama nemoj flashati tudji gdfs... tel ce ti postat nestabilan... ja i dalje mislim da je do baterije... jesi li nabavio punjac???
###1410989180026
Odi u servis i napravi ono što sam ti rekao. Nema ti druge.
ma možeš stavit novi gdfs...jest da će bit nestabila...ali zašto bacat pare u servisu kad možeš sam popravit...
...reper u duši...
MOJ BLOG
Bookmarks