Ma glupo je pitati druge za nadoplatu. U kakvom je stanju tvoj mob, u kakvom je njegov, zasto ga taj mjenja i zasto bi isao s konja na magarca itd itd
usput, tvoj fon nov je oko 250€ dok je htc oko 750€ ako en i vise... nadoplata ce biti ogromna !
pokušajmo ponovno: dakle ja bih možda potrazio begdje nekoga sa htc diamondom i ponudio bih mu svoj w910. da mi ponovno patkice ne brišu temu želim preporuke,isplati li se ili ne,i procjenu koliko bih ja otprilike trebao dat nadoknade toj i toj osobi kad bi došlo do zamjene,hvala
Ma glupo je pitati druge za nadoplatu. U kakvom je stanju tvoj mob, u kakvom je njegov, zasto ga taj mjenja i zasto bi isao s konja na magarca itd itd
usput, tvoj fon nov je oko 250€ dok je htc oko 750€ ako en i vise... nadoplata ce biti ogromna !
računam na to al opet,bolje je nego da kupujem novi u dućanu
naravno moj je u pa rekao bih savršenom stanju,2 gb naknadno kupljenje otključan sve sa njime,a garancije godinu i 10 mjeseci više manje...isto tako bih trazio i novi(relativno) htc pa sad osoba kaže koliko trebam dat i velim,isplati se možda više nego u dućanu
Bookmarks