Po meni neusporedivo P1 definitivno! LG po mom misljenju ne moze biti usporediv sa brandom Sony Ericssona, unatoc dobrim uredjajima!
eto, uzimam si uskoro flex 150 tarifni paket, pa sam primjetio da ova dva modela oba kostaju tocno 2598 kn...e, sad neznam za koji se odlucit...LG me privlaci sa svojom 5 megapikselnom kamerom i velikim ekranom,a P1 sa svojim mogucnostima(kojih je koliko sam ja upoznat), znatno vise nego na Viewty-ju(koji nema Symbian)...eto, zelim cuti vasa misljenja i po mogucnosti obrazlozenja...
unaprijed hvala
Po meni neusporedivo P1 definitivno! LG po mom misljenju ne moze biti usporediv sa brandom Sony Ericssona, unatoc dobrim uredjajima!
Zavisi što ti je važnije,multimedija ili više poslovni mob... LG ima fantastičan video i odličnu 5MP kameru,ali je s druge strane dummy,a i nema tipkovnicu...
Ne znam,teška odluka,prije svega zato što nisi naveo što ti je prioritet na mobu...![]()
najbitnije mi je da ima puno opcija za nadogradnju, puno raznih programa, jer inace brzo dosadi, dobar OS, solidnu kameru i kvalitetan dizajn...privikavanje na tipkovnicu od P1 mi se ne cini kao velik problem, tako da to ne uzimam kao nedostatak...al ono...jedino sto me dost privlaci kod LG-a je kao sto sam vec reko, kamera...pa me zanima dal je ova na sony ericssonu solidna, mislim, kolko je zapravo slabija od LG-a...jel ta ralika velka il mala...
Što se tiče nadogradnje mogučnosti definitivno uzmi P1 (Symbian). A kamera za osnovnu uporabu, mislim da bi te trebala zadovoljiti.
Ovako meni na P990i je kamera izvrsna, na P1 je puno bolja, stoga kamera ce ti izvrsno obavljat posao, a to dali je 3.2 mpx ili 5.0, to ti je kao i u digitalnim foticima, vecinom u chipu. Fotke ce ti dobro izgledati i na mobu i na kompu.
Po ovome sto si opisao P1 je mob za tebe!
po navedenim ocekivanjima,sve je jasno;P1!osnovna prednost P1 je u symbianu i tu KU990 nema sto traziti.
Pored savjeta iskusnih kolega forumaša uvijek pogledati i Review sa YouTube tako da se malo nabriješ!
Mislim da je Sony Ericsson P1 pravi izbor za tebe!!
Mada meni je privlačan jako http://www.youtube.com/watch?v=KTSkgCQMUDw
Zadnji uredio VuKi : 30-01-2008 u 21:20
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
hvala svima na misljenjima...procito sam jos par recenzija i cini mi se da je P1 mobitel koji vise zadovoljava moje potrebe od LG-a...jer ipak je Symbian presudio(ionako iam vec digitalac, pa sam zakljucio da mi kamera na mobu nije tolko bitna), pa ako to zanemarimo, P1 nadaleko sisa Viewty-ja...hvala jos jednom svima...pozdrav...
Još samo da ja dodam, P1 ima xeon flash dok, LG ima puuno lošiji flash.
zašto da se svađam kada sam u pravu?
Bookmarks