Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 4 od 4
    Forumaš
    Datum registracije
    Aug 2007
    Mobitel
    ima ih puno
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Vista home basic i driveri

Ispričavam se ako već ima sična tema ali me nešto zanima. Instalirao sam vistu home basic i sve mi radi ok. Inače imam 512 mb ram-a. E sad, nisam u početku instalirao nikakve drivere za matičnu ploču(GIGABYTE 865 PE)- što imam na cd-u koji je došao s njom, niti za grafičku kareticu(ATI RADEON 9550) ali je sve išlo ko podmazano no nisam imao zvuk pa sam sa cd-a instalirao drivere za zvučnu karticu i sada zvuk radi. Tada sam nekako uspio instalirati neke drivere za matičnu ploču, nije mi prije htjelo otvoriti cd sa izbornikom ali sam to sredio, a zatim i drivere za grafičku karticu. Međutim ništa se nije promijenilo, tj. sve i dalje štima kao i prije ali kada sam otišao u PERFORMANCE AND INFORMATION TOOLS-ADVANCED TOOLS-VIEW ADVANCED SYSTEM DETAILS IN SYSTEM INFORMATION, vista mi nije našla nikakve matične ploče niti je registrirala grafičku karticu, kao da ih nema, ali ponavljam sve radi ok kao i kada nisam stavio nikakve drivere osim za zvučnu karticu.
    i m helping you becouse thats what Jesus would fu**kin do!

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Godina
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao cloud Pregledaj post
    Ispričavam se ako već ima sična tema ali me nešto zanima. Instalirao sam vistu home basic i sve mi radi ok. Inače imam 512 mb ram-a. E sad, nisam u početku instalirao nikakve drivere za matičnu ploču(GIGABYTE 865 PE)- što imam na cd-u koji je došao s njom, niti za grafičku kareticu(ATI RADEON 9550) ali je sve išlo ko podmazano no nisam imao zvuk pa sam sa cd-a instalirao drivere za zvučnu karticu i sada zvuk radi. Tada sam nekako uspio instalirati neke drivere za matičnu ploču, nije mi prije htjelo otvoriti cd sa izbornikom ali sam to sredio, a zatim i drivere za grafičku karticu. Međutim ništa se nije promijenilo, tj. sve i dalje štima kao i prije ali kada sam otišao u PERFORMANCE AND INFORMATION TOOLS-ADVANCED TOOLS-VIEW ADVANCED SYSTEM DETAILS IN SYSTEM INFORMATION, vista mi nije našla nikakve matične ploče niti je registrirala grafičku karticu, kao da ih nema, ali ponavljam sve radi ok kao i kada nisam stavio nikakve drivere osim za zvučnu karticu.
    Jel je taj driver (od grafičke) kompaktibilan sa Vistom ili je od Xp-a?
    Ako je od Xp-a,naravno da neće ništa prikazivat i vjerojatno prilikom instalacije ti je izbacilo ono upozorenje Compatible Isues ili tako nešto....

Ako ti treba,evo ti jedan linkić OĐE
    Zadnji uredio The Judge : 14-03-2008 u 16:58

Forumaš
    Datum registracije
    Aug 2007
    Mobitel
    ima ih puno
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne, nije bilo nikakvih problema, ni sada nema problema ali me zanima zašto mi komp pokazuje kao da nema ni grafičke ni matične(kada odem u te postavke)
    i m helping you becouse thats what Jesus would fu**kin do!

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Godina
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao cloud Pregledaj post
    ne, nije bilo nikakvih problema, ni sada nema problema ali me zanima zašto mi komp pokazuje kao da nema ni grafičke ni matične(kada odem u te postavke)
    da..ali od čega su driveri? Iliti Catalyst cenatar?Od Xp-a ili od Viste?

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Hp 6720s driveri za xp i win vista problem
    By gaginjo in forum Prijenosnici, tableti, hibridi
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 12-11-2007, 11:58
  2. Vista Home Premium i Ultimate - razlika?
    By bpodnar in forum Operacijski sustavi
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 28-04-2007, 13:26
  3. Vodafone Mobile Connect & Vista driveri
    By mpx-200 in forum Mobilni Pristup Internetu
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 27-03-2007, 21:15
  4. SMS 007 Basic
    By nevidljivi in forum Symbian aplikacije (software)
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 04-07-2006, 17:35
  5. Visual Basic
    By dmi in forum Aplikacije
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 13-01-2005, 08:38

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove