Uopce ti ti programi ne trebaju, sve radis preko windowsa ako su XP.Nemoj me pitati kako jer sam to samo jednom radio
ovako: imam sonny ericsson k700i i kupio sam bluetooth(BT) za komp i dobio vrlo poznati driver BlueSoleil i sve mogu trasferirat podatke i ostalo ali mi komp(windowsi) ne prepoznaju da sam spojio mob ( inace stavio sam uklj. tamo pod bluetooth serial port device u blueSoleil) ili konkretno svima vam je poznat program floAt's Mobile Agent i on mi ne prepoznaje dam sam spojio mob BT....i slozio sam tamo pod options spanje bluetoothom; ali jednostavno mi ne prepoznaje.........
LJUDI POMOĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! (žao mi je sto je tekst duži
ali evo) TKO ZNA ili MISLI DA ZNA NEKA POMOGNE
unaprijed HVALA
Uopce ti ti programi ne trebaju, sve radis preko windowsa ako su XP.Nemoj me pitati kako jer sam to samo jednom radio
Izvorno postao tomo_f
"Sve mogu transferirat podatke, ali mi komp ne prepoznaje mobitel"--kako možeš transferirat podatke i ostalo ako ti komp ne prepoznaje mobitel--i ako sve to možeš u čemu je problem?
Ili si dio problema,ili si dio rješenja
--Android OS--
program floAt's Mobile Agent mi ne prepoznaje dam sam spojio mob preko BT s kompom....i slozio sam tamo pod options spanje bluetoothom; ali jednostavno mi ne prepoznaje mob..... ne mogu nista radit s programom kad veli da nije pronađen niti jedan uređaj... niti u windowsima tamo u folderu My Phones nema nikakvak mob dok spojim a mislim da bi moralo biti... opcenito ne mogu spojit ni jednu aplikaciju ili program a da mi prepoznaje mob, pa molim pomoć, razumijete? ili?
i još tamo recimo dok pokrenem sonnyericsson program za sinkronizaciju isto nemože pronaći ni jedan uređaj, ustvari mob a sve sam spojio (kako sam već napisamo u prijašnjem postu)
HVALA na pomoći ako možete pomoć
Odi si na moj blog i tamo piše svehttp://compov.blog.hr/arhiva-2006-02.html#1620666098
Seriously?
ovo što imaš na blogu je korisno, ali ja to već sve znam i više od toga ali pročitaj
što sam napisao da imam probem, dok spojim mob s BT ne može mi ga pronači floAt's Mobile Agent ili bilo koji drugi program....(da se dalje ne ponavljam pročitaj što sam prije napisao) pa dali mi možeš što u vezi s time pomoći?
ljudi kaj da vam kazem, sve sam uspel, ne znam kojim cudom pa je tema zavrsena.
HVALA
Ne kada je bluesoleil aktivan nemoguće je koristiti ostale programe...Izvorno postao tomo_f
Seriously?
ja sam sada instalirala bluesoleil ali nikako da mi nade mobitel!!!! a znak od bluetooth-a (triba bi bit plav)a meni je sivi! i kada iden nesto staviti na mob pise mi : INQUIRY BLUETOOTH DEVICES FAILED !! i onda mi pise BLUETOOTH IN NOT ON! A kako da ga ukljucin!!!!!!!!!! sorry na dugon mail!!!!!
pliz treba mi pomoc!!!! molim vas!!!!!!!!!!!
Bookmarks