mora ići na box...odkud si?
ovako
bio ja jucer kod frenda i odlucili mi probat stavit novi firmware na n95...![]()
slijedili sve upute i ok je sve islo... do jednog trenutka kada da je...restartalo ili nesto i kaze na pc-u da ga ne prepoznaje i da se nemoze nastavit upgrade...![]()
sada je mobitel u stanju gdje, kada ga upalim, pojavi se bijeli ekran sa logom NOKIA...i to je to...ni naprijed ni nazad...![]()
sta da radim?
ps. malo je krizna situacija jer decku treba mobitel hitno, pa ako mozete odgovorit cim prije.
zahvaljujem unaprijed
mora ići na box...odkud si?
...zar mi nitko nemoze pomoci?
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Gledaj moraš napravit force flash laički rečeno. Isti s emeni desilo sa E70, jednostavno nadogradnja firmwera nije uspjela. Odnesao sam na servis i oni su slali u mobis jer svaka nokia treba pooseban kabal za radit taj flash, a E70 baš nije popularan model i nemaju taj kabal svi osim mobisa. Na kraju me to došlo oko 200kn popravak.
Ne brini se...
zašto da se svađam kada sam u pravu?
Mene je došlo 100tinjak kuna,za n95,a frajer(majstor) koji mi je to slozio je reko da mora na box taj neki,i fakat slozio je za 15 min,sve funkcionira fenomenalno...
život je kratak...okus traje....
Puna bat. nisam iskluchio tel. nisam izvadio usb, na 30sek. do kraja pri reboot-u zakucao se stoi samo nokia logo i ne ide vishe prvi put nokia prvi put ******
Motorolu sam modovao hiljadu puta al evo i vo se desi
Inache probao sam 3 * Zeleno i start al neche jel ima neko mozda reshenje
pre nego shto ga bacim kroz prozor. Unapred Hvala
evo iso sa sa frendom cija je nokia u neki servis... decki za 150kn stavili najnoviji firmware , popravili klizni sistem i joystick... odlicno, svaka im cast...
ja mislio da je taj box ko zna sta...kad ono mala kutija velicine 2 upaljaca...koja kosta 200 eura....
mobitel radi odlicno, brzi je nego prije....
Bookmarks